Skip to content

14 napos elállás

A megvásárolt termékek közel ötöde visszáruként végzi Amerikában
-
Az ünnepi vásárlási őrületet általában a megvett áruk visszavitelének hulláma követi, ami évtizedek óta megkeseríti az év elejét a kereskedők számára.
retino-01
-
A Retino Portál segít a vásárlóknak könnyedén jelezni a visszárukérést a webáruházak felé, a boltoknak pedig gyorsan és költséghatékonyan feldolgozni a panaszokat.
Ecommerce Hungary
-
Az ITM Fogyasztóvédelemért Felelős Helyettes Államtitkársága az Ecommerce Hungary kérdésére megerősített egy, az e-kereskedők számára kedvező jogértelmezést.
A megvásárolt termékek közel ötöde visszáruként végzi Amerikában
-
Az átlagos vásárló nem is gondol bele, hogy az általa valamilyen okból visszaküldött rendelés milyen utat jár be, és mennyi gondot okoz ezzel a kereskedőnek és a logisztikai szolgáltatónak. És valljuk be, még az e-kereskedelemben tevékenykedők - akik közvetlenül tapasztalják meg a nehézségeket - is csak sejtik, mekkora megoldásra váró problémát jelent mindez globálisan.
Így csökkentheted a visszaküldési arányt a ruházati termékeknél
-
A vevőid ritkábban küldik vissza a tőled vásárolt ruhákat, ezzel valószínűleg jelentős költségeket takaríthatsz meg, ha megfogadod alábbi tanácsainkat.
Amazon visszaküldés
-
Az Amazon a visszaküldött áruk kezelését szeretné átvevő-pont hálózattal könnyíteni. Nézd meg, hol lesz először elérhető a szolgáltatás!
csomagvisszkuldes_Nemeto_kosarertek-01
-
Németországban folyamatosan nő a visszaküldött termékek száma, az online vásárolt termékek 12 százaléka megy is vissza a feladóhoz.
16 kérdés, amit tisztázni kell, mielőtt fulfillment céget választanál
-
Mielőtt kiválasztunk egy fulfillment céget a logisztikai feladataink ellátására, érdemes alaposan megvizsgálni, mit és milyen formában tudnak nyújtani nekünk.
A megvásárolt termékek közel ötöde visszáruként végzi Amerikában
-
Az ajándékba vásárolt termékeknél előfordulhat, hogy a megajándékozott visszaviszi az árucikket. Kereskedőként ennek a jó oldalát is lehet nézni. Lássuk, hogyan!
Hogyan adhatjuk vissza a nem tetsző ajándékot a kereskedőnek
-
Karácsony idején megeshet, hogy olyan ajándékot kapunk, ami nem igazán nyeri el a tetszésünket. Néhány webáruházat arról kérdeztünk, milyen lehetőségeink vannak a visszaváltásra.