Skip to content

Virgo csoport

Virgo csoport
virgo-logo-color
1055 Budapest, Szent István krt. 17. 1.emelet 6.

A Virgo csoport 22 éves tudására és összehangolt munkájára alapozva komplett e-kereskedelmi és portál megoldásokat nyújt az üzleti stratégia megalkotásától a támogató IT-rendszerek, fejlesztések megvalósításáig és üzemeltetéséig. Digitális termékfejlesztés.

Több mint 120 fős csapatunk eredményeit megismerheted a Yettel, az Euronics, az RTL.hu, Építőanyag.hu, az Anda Present és a Multi-vitamin.hu oldalain, amelyek a Virgo saját fejlesztésű e-commerce keretrendszerét választották e-kereskedelmi céljaik eléréséhez.

A SmartCommerce Consulting olyan kiváló vállalatok digitális üzleti stratégiájának
kialakításában segédkezik, mint a Számlázz.hu, vagy a Praktiker.

Szolgáltatások
E-kereskedelmi rendszerek tervezése, testreszabása, üzemeltetése
A digitális üzleti stratégia kialakításától a testreszabott e-commerce megoldások fejlesztéséig minden egy kézben van a Virgonál. Komplex ügyféligényeket kielégítő, testreszabható e-kereskedelmi keretrendszer közepes és nagyvállalatok számára.
Üzleti tervezés, stratégiai tanácsadás
A SmartCommerce Consulting üzleti tervezőiroda stratégiai tervezéssel, üzleti és vezetői
tanácsadással segíti hozzá partnereit a kiszámítható növekedéshez. Ügyfeleink táborát erősíti az Extreme Digital és az Építőanyag.hu mellett a Reflexshop, a Meghívódiszkont, a Gepida és a Praktiker.
Egyedi fejlesztések
Agilis fejlesztő csapataink biztos kézzel vezetnek el az ötlettől a megvalósításig, legyen az vállalati portál, digitális háttérrendszer, vagy egyedi rendszerfejlesztés. Kiemelt ügyfelünk a K&H Bank és a Drogerie Markt.
Product Design
Designer csapatunk a legfrissebb designe módszertanokkal készíti el vállalatod vagy terméked digitális megjelenését. A kutatástól egészen a megtervezésig végigvisszük projektjeinket – igazolt ügyféligények alapján. Nagyvállalati referenciákkal, az üzleti célokra fókuszálva dolgozunk. Ügyfeleink között megtalálható a Yettel és az RTL Magyarország. 
Árazási döntéstámogatás
A PriceKit Magyarország első smartpricing™ technológián alapuló árazási döntéstámogató rendszere. Folyamatosan fejlesztett ár- és készletmonitorozó funkcióival az árazási verseny pontos ismeretében, rugalmasan és manuális erőforrás megtakarítása mellett alakíthathatja árpolitikáját. Felhasználóink többek között a Petissimo és a Játéknet.
Vásárlást segítő szolgáltatás
A ConvKit egy e-kereskedők számára kialakított konverziónövelő megoldás, amely támogatja a webshopra látogató érdeklődők maximális vásárlási élményének és sikeres vásárlásának megvalósulását minden lehetséges stádiumban. 
Kapcsolódó cikkek
UX az e-kereskedelemben: amikor a jó nem elég

UX az e-kereskedelemben: amikor a jó nem elég

Az egyre kiélezettebbé váló versenyben tartós lépéselőnyt biztosít a kiváló és folyamatosan optimalizált ügyfélélmény.

Click & Collect - egy lépéssel közelebb az online értékesítéshez

Click & Collect – egy lépéssel közelebb az online értékesítéshez

Sok vállalat, különösen a nagyobbak számára komplex kihívást jelent a digitális értékesítési csatornák beindítása.

A nagy bumm után így készülj fel a kiegyensúlyozott növekedésre

A nagy bumm után így készülj fel a kiegyensúlyozott növekedésre

A növekedés tartóssá alakításáról beszélgettünk Lakos Péterrel, az eOptika.hu társalapítójával, a Virgo e-commerce szakértőjével és termékfejlesztési tanácsadójával.

Amit a konverziós arány optimalizálásáról tudni érdemes 2022-ben

Nyers számokból automatizált konverziónövelés

Hogyan hasznosíthatod jobban a vállalkozásod kereskedelmi adatait, és hogyan válhatnak a megismerhető piaci adatok gyors, biztonságos, sőt akár automatizált döntésekké, majd javuló konverziós mutatókká?

Publicis Le Pont: Új korszakba lépett az e-kereskedelem

Hogyan ötvözd az internetes vásárlás és a bolti vásárlói élmény előnyeit?

A vevőközpontú digitális fejlesztések egyik legizgalmasabb feladványa az online és az offline vásárlás szinergiáinak kiaknázása és ötvözése. Ehhez mutatunk be néhány kiindulási pontot.

Felelőtlenül költekezik a Z generáció a BNPL hitelek segítségével

Az online értékesítés több, mint egy webshop!

A digitális megoldások adaptálását nem lehet tovább halogatni, de mire vállalkozik az a kereskedő, aki most vág bele az online értékesítésbe?

Mire készüljön az e-kereskedő, ha hosszú távra tervez?

Mire készüljön az e-kereskedő, ha hosszú távra tervez?

A Virgo új e-commerce termékfejlesztési vezetőjét, Lakos Pétert arról kérdeztük, milyen eszközök biztosíthatják a hosszú távú talpon maradást az online piacterekkel szemben.

Kényeztesd el viszonteladóid, az üzlet meghálálja!

Kényeztesd el viszonteladóid, az üzlet meghálálja!

Mit tehet a nagykereskedő, hogy felpörgesse a viszonteladói értékesítését és egyúttal magához is láncolja őket? Először is szolgáltat. Jól. Biztosítja a szakértelmet, az infrastruktúrát, az innovációt, hogy a partnerének csak egy dolga legyen: az értékesítés.

Digitális értékesítési csatorna építése az alapoktól - egy speciális webshop története

Digitális értékesítési csatorna építése az alapoktól – egy speciális webshop története

Egy kevésbé szokványos webshop elkészítéséről ismertetünk egy esettanulmányt, amely az építőipari szektor egyik piacvezető cége számára készült és számos kihívást tartogatott.

E-kereskedelem az újranyitás után: kihagyhatatlan lehetőség és kiélezett verseny

E-kereskedelem az újranyitás után: kihagyhatatlan lehetőség és kiélezett verseny

Az online vásárlások óriási lendületet vettek március és április folyamán. Hogyan válhatnak az újranyitás nyerteseivé az e-kereskedők, mit tehetnek a megnövekedett forgalom és az új vevők megtartásáért?