Virgo csoport
Featured Listing
Virgo csoport

About

1054 Budapest, Báthory utca 6.
+36 1 336 0630

A Virgo csoport 20 éves tudására és összehangolt munkájára alapozva komplett e-kereskedelmi szolgáltatást nyújt az üzleti stratégia megalkotásától a támogató IT-rendszerek, fejlesztések megvalósításáig és üzemeltetéséig.

Több mint 120 fős csapatunk eredményeit megismerheted a Telenor, az Extreme Digital, az Építőanyag.hu, az Anda Present és a Multi-vitamin.hu oldalain, amelyek a Virgo saját fejlesztésű e-commerce keretrendszerét, a Virgo Corbist választották e-kereskedelmi céljaik eléréséhez.

A SmartCommerce Consulting olyan kiváló vállalatok digitális üzleti stratégiájának kialakításában segédkezik, mint a Számlázz.hu, vagy a Hungaropharma.

Szolgáltatások
E-kereskedelmi rendszerek tervezése, testreszabása, üzemeltetése
A Virgo Corbis komplex ügyféligényeket kielégítő, testreszabható e-kereskedelmi keretrendszer közepes és nagyvállalatok számára.
Üzleti tervezés, stratégiai tanácsadás
A SmartCommerce Consulting üzleti tervezőiroda stratégiai tervezéssel, üzleti és vezetői tanácsadással segíti hozzá partnereit a kiszámítható növekedéshez. Ügyfeleink táborát erősíti az Extreme Digital és az Építőanyag.hu mellett a Reflexshop, a Szépítőgépek.hu, a Meghívódiszkont és a Dressa.hu.
Egyedi fejlesztések
Agilis fejlesztő csapataink biztos kézzel vezetnek el az ötlettől a megvalósításig, legyen az vállalati portál, digitális háttérrendszer, vagy egyedi rendszerfejlesztés. Kiemelt ügyfelünk a K&H Bank és a Drogerie Markt.
UX/UI design
Designer csapatunk a legfrissebb agilis módszertanokkal készíti el vállalatod vagy terméked digitális megjelenését – igazolt ügyfélgények alapján. Nagyvállalati referenciákkal, az üzleti célokra fókuszálva dolgozunk, ügyfeleink között megtalálható a Telenor és az RTL Magyarország.
Árazási döntéstámogatás
A PriceKit Magyarország első smartpricing™ technológián alapuló árazási döntéstámogató rendszere. Folyamatosan fejlesztett ár- és készletmonitorozó funkcióival az árazási verseny pontos ismeretében, rugalmasan és manuális erőforrás megtakarítása mellett alakíthathatja árpolitikáját. Felhasználóink többek között a Petissimo és a Játéknet.

 

Kapcsolódó cikkek
E-kereskedelem az újranyitás után: kihagyhatatlan lehetőség és kiélezett verseny

E-kereskedelem az újranyitás után: kihagyhatatlan lehetőség és kiélezett verseny

Az online vásárlások óriási lendületet vettek március és április folyamán. Hogyan válhatnak az újranyitás nyerteseivé az e-kereskedők, mit tehetnek a megnövekedett forgalom és az új vevők megtartásáért?

Contact

Overview