Minden nap jelentkezünk a hazai és nemzetközi e-kereskedelem legfrissebb híreivel és profi szakmai tanácsokkal, de most itt az idő, hogy személyesen is találkozzunk!
A Kosárérték e-kereskedelmi magazin és a Webshippy Fulfillments közös szervezésében megrendezett meetup sorozatunk első eseményén arra keressük a választ, hogy hogyan lehetsz ma sikeres e-kereskedő? A rendezvényen beszélgetünk három sikeres, dinamikusan növekvő webáruház alapítóval, akiket házigazdánk kérdez a növekedés trükkjeiről, az akadályokról és a megoldásokról. Beszélgetésünk után kérdezheted az előadókat, a Kosárérték szakértőit és a többi e-kereskedőt sikerük titkáról és lehetőséged lesz 1 percben bemutatni a vállalkozásodat, vagy megosztani az aktuális legnagyobb kihívást az életedben, hátha a közönségből valaki pont Neked tud segíteni.

 Ne feledd: nincs lehetetlen, csak kevés feltett kérdés!

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A regisztráció csak egy kattintás: A meetup.com felületén regisztrálj, vagy lépj be Facebook vagy Google profiloddal és kattints az esemény jobb felső sarkában megjelenő pipára.

Foglald le most a helyed a rendezvényre:

Regisztrálok a Kosárérték e-commerce meetupra!

Ismerkedj meg hasonló gondolkodású online vállalkozókkal és egy támogató közegben találj megoldást az éppen aktuális kérdéseidre, problémáidra.

Részletes program:

18:00 Regisztráció

19:00 Kerekasztal beszélgetés

20:00 Kötetlen networking

Hogy még könnyebb legyen a networking, jelezheted részvételed az esemény Facebook oldalán is! Oszd meg ismerőseiddel, hogy együtt lépjetek a skálázható növekedés útjára:

Megnézem Facebookon kik jönnek a meetupra

Találkozzunk!