Skip to content
mm

A szerző cikkei:

10 tipp, hogy tartalamaid még több organikus forgalmat hozzanak
-
Amíg abban egyetértés van, hogy a SEO jó megtérülést tud hozni, sokak számára mégsem triviális, hogy milyen mérőszámokat érdemes alkalmazni, amikor a keresőoptimalizálás megtérülését nézzük.
Felkészültél a Google mobile-first indexére?
-
Ahhoz, hogy az oldalunkat a Google algoritmusai kedvezően rangsorolják, mindenképp mobilra kell optimalizálnunk. De pontosan mire kell odafigyelni?
Local SEO avagy mit tegyél, ha vannak fizikai üzleteid is?
-
A local vagy helyi keresőoptimalizálás sokak fejében egyet jelent a Google MyBusiness profillal, azonban a feladat összetettebb egyetlen adatlap kitöltésénél.
A nagy SEO gyilkos: a faceted navigation
-
A “faceted navigation” a webshopok esetében lehetővé teszi, hogy látogatók a termékek szűrését és rendezését mindenféle termékjellemzők alapján meg tudják tenni. Azonban SEO szempontból lehet káros is, ha nem vagyunk elég körültekintőek.
Local SEO avagy mit tegyél, ha vannak fizikai üzleteid is?
-
Nézzünk meg néhány jó és kevésbé jó (=rossz) példát az üzletkereső funkció megoldására a magyar piacon.
Miért és hogyan és tervezzük meg a webáruházunk blogját?
-
Szakmai körökben és webshop tulajdonosoknál gyakran felmerülő kérdés, hogy vajon megéri-e blogot üzemeltetnie egy webáruháznak? Ha a kérdést keresőoptimalizálás oldalról közelítjük meg, akkor válasz: igen, megéri. De ha kicsit mélyebbre ásunk a témában, akkor meglepő válaszokat kapunk azzal kapcsolatban, hogy mégis miért.
5 eszköz, hogy szemmel tartsd a konkurenciát
-
Ahogy egyre újabb igények kerültek felszínre az internetes keresés világában, a Google keresője is sokat változott, és számos funkcióval bővült, ami sokszor a találati listát is befolyásolta. Az egyéb nyelveken már bevezetett funkciók iránymutatóak lehetnek, vagyis ezeket megvizsgálva előre felkészülhetünk a változásokra.
Keresési szándék
-
A keresés nem új dolog, már régóta velünk van, viszont a Google egyre gyakrabban tekeri és finomhangolja az algoritmusát. Akik ehhez jól tudnak alkalmazkodni, azok nagy nyertesei lesznek ennek, mert jelentős organikus forgalmat tudnak terelni a saját oldalukra.