A BIG FISH Payment Services Kft. ügyvezetője, a Budapesti Metropolitan Egyetem docense.

2016-ban vette át a BIG FISH Internet-technológiai Kft. Elektronikus fizetések üzletágát, a BIG FISH Payment Gateway fizetési kapu menedzsereként. 15 éve foglalkozik az e-kereskedelem, e-fizetések és a gazdaságinformatika trendjeinek vizsgálatával, valamint a területhez kötődő fejlesztési projektekkel, tanácsadással.

Párhuzamosan a felsőoktatásban is folyamatosan aktívan oktat, számos tudományos- és szakmai konferencia előadója, rendszeresen publikál. Korábban a BME és a Dunaújvárosi Egyetem oktatója, jelenleg a Budapesti Metropolitan Egyetem docense, az E-business menedzsment specializáció és az Executive MBA for e-business posztgraduális képzések vezetője.

Korábban az INFOTA Kutatóintézet vezető kutatója, ahol többek között a Budapest Bank, az ERSTE, a Raiffeisen, a Volksbank, a Danubius Hotels Group és számos más pénzügyi és idegenforgalmi szolgáltató informatikai tanácsadási és fejlesztési projektjeinek volt résztvevője, menedzsere.

A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (Ecommerce Hungary) szakmai szervezetnek alapítása óta aktív tagja.

Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen és a Budapesti Műszaki Egyetemen folytatta, ahol mesterdiplomát szerzett pénzügyekből, illetve banki informatikából, majd doktori címet az elektronikus fizetési területen végzett kutatásai eredményeként.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/drattilahorvath/