Kosárérték Évindító rendezvény
2023. február 9. MagNet Közösségi Ház

Ismét személyes találkozóra hívunk benneteket február 9-ére a MagNet Közösségi Házba, amelyen szakértők elemzik ki év eleji kutatásunk eredményeit.

Hogyan tartsuk meg a növekedési pályát a jelenlegi, kihívásokkal teli gazdasági helyzetben? Hogy csinálják az egyes szektorok e-kereskedői? Mi a legjobb stratégia? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ év eleji kutatásunkban a Growww Digital és a Humanize csapatával karöltve, amelynek eredményeit Te is megismerheted Évindítónkon!

Időpont: 2023.02.09., 17-21 óra
Helyszín: MagNet Közösség Ház, Budapest,
VI. ker. Andrássy út 98.
Parkolás: az Andrássy úton (20 óráig fizetős)
A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

ELŐADÓK

Buzás Attila Kosárérték

Buzás Attila

a Kosárérték E-kereskedelmi magazin főszerkesztője, e-kereskedelmi szakújságíró, SEO és webhosting szakértő.

 Számos rendezvényen szerepelt előadóként és moderátorként, az utóbbi években száznál is több szakmai írása jelent meg. Az esemény házigazdája.

eloadok_003

Flekács Zoltán

a Growww Digital Performance üzletágának vezetője.

10+ évnyi PPC tapasztalattal rendelkezik, tucatnyi webináriumot tartott és számos szakmai konferencián vett rész és adott elő. Hisz a számokban – az adatalapú, eredményfókuszú projektek híve.

eloadok_001

Szabó László

online-növekedési szakértő, a Growww Digital kelet- és közép-európai digitálismarketing-ügynökség társalapítója.

  A Budapest–Pozsony–Prága tengelyen segíti a régióban terjeszkedő cégeket már 15 éve, mialatt több mint 120 sikeres exportprojektben vett részt.

eloadok_002

Stampf Attila

Customer Experience designer, Humanize Studio

Több mint 17 éve foglalkozik márka- és szolgáltatás-marketinggel és customer experience-szel. Jelenleg e-kereskedőket segít ügyfélélmény-stratégia tervezésben, innovációs és service design projektekben a Humanize studio csapatával.

MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNÖD?

Első kézből, szakértők tolmácsolásában ismerheted meg kutatásunk részletes eredményeit, amelyeket a rendezvény után elküldünk neked.

Az előadások mellett egy különleges ajánlattal is készülünk: egyszeri, 50%-os kedvezményt kap minden résztvevő az év egyik legfontosabb szakmai eseménye, a 2023-as Ecommerce Expo belépőjének árából.

Az esemény egyben jó lehetőség a személyes találkozásokra is. A legértékesebb tudás egymás gyakorlati tapasztalatainak megismerése, és itt találkozhatsz olyanokkal, akik épp a Te problémádra tudnak megoldást!

Találkozzunk február 9-én a Kosárérték Évindítóján!