Skip to content

VISA

előfizetéses
-
Hogyan betonozzuk be a kapcsolatunkat a vásárlóinkkal? Erre is megfelelő eszköz lehet az előfizetés! Legalábbis ezt állítja Wolf Gábor, a Kisvállalati Marketing Biblia szerzője és a Marketing Commando vezetője, aki saját vállalkozását, a gotomarketinget is előfizetéses modellben működteti. A marketing szakembert a saját tapasztalatairól kérdeztük.
vep
-
Egyre több kereskedő ismeri fel az előfizetéses modellel járó előnyöket: növekvő bevétel és profit, kiszámítható működés, hűséges visszatérő vásárlók stb. De hogyan és mire érdemes elsőre odafigyelni? Erre a kérdésre próbáltunk meg kimerítő választ adni.
Humanize előfizetésés modell
-
Az előfizetéses modell évente 50 százalékot meghaladó mértékben bővül a globális e-kereskedelemben, míg Magyarországon (az alacsony penetráció miatt) ennél akár is nagyobb növekedés lehetséges. A Vevőből Előfizető Program e trend kiaknázásáról szól.
thunes_krea01
-
A francia szlengben a pénz (thunes) a neve annak a már 900 millió dollárt érő startupnak, amely drasztikus változást hozhat a nemzetközi B2B pénzforgalomban.
A VISA invesztál a LISNR -be
-
Stratégiai befektetéssel szállt be a LISNR mobiltárca-fejlesztőbe a Visa. A Cincinnati székhelyű cég olyan megoldást fejleszt, amely ultrahangos technológiát használ az adattovábbításra, és nem kizárólag fizetésre használható mobiltárcaként, hanem fájlok küldésére is. A fejlesztők és befektetőik szerint az új rendszer annyira jó, hogy könnyedén felveszi a versenyt a Google Pay és az Apple Pay által is használt NFC-vel.
Új B2B fizetési megoldás a Visától
-
Az amerikai hitelkártyaóriás nemrégiben hirdette meg Visa Ready programját, amely új környezetet teremthet az üzleti partnerek közötti e-kereskedelmi megoldásoknak.