Skip to content

Shopify

amazon_shopify_krea01
-
Az e-kereskedelmi piac  két meghatározó cége, az Amazon és a Shopify furcsának tetsző együttműködési megállapodást kötött. A “Buy with Prime” fulfillment szolgáltatás használata magyarázatért kiált.
shopify_uprgrade_krea01
-
A most bemutatott és beépíthető, több mint száz újítás és frissítés hozzájárul ahhoz, hogy a Shopify felhasználói hatékonyabban és innovatívabban működtethessék webshopjaikat.
sneaker8
-
Az utóbbi évek nagy cipőkereskedelmi változásai közé nem csak az tartozik, hogy a webes kereskedelem háttérbe szorítja a 'hús-vér' cipőboltokat, hanem az is, hogy a korábban 'mindig sportcipőben járó fiatalok' egyre nagyobb számban, célirányosan kezdtek átszokni a sneakerekre. E hullám egyik sikeres meglovagolója a True To Sole. A cégvezetőt, át, Pótor Attilát kérdeztük.
Shopify WooCommerce
-
Fontos, hogy megválaszoljuk ezt a kérdést, mert ez fogja megadni a feleletet egy még fontosabb, és mindannyiunkat érdeklő kérdésre: melyik a jobb számunkra?
Szinte az összes hazai fizetési opció elérhetővé vált a Shopify-ban
-
Bármilyen Shopify webáruházba online és egyszerűen integrálható, teljes körű fizetési megoldással lépett piacra a BIG FISH Payment Gateway. A részletekől Dr. Horváth Attilát, a BIG FISH Payment Services Kft. ügyvezetőjét kérdeztük.
A kkv-nak éri meg leginkább a Shopify platformját választani
-
A kanadai cég az utóbbi években igazi “svájci bicskává” fejlesztette a rendszerét, amely számos integrációra is lehetőséget ad. Nézzük meg kicsit részletesebben, hogy mit is tud!
Shopify Hydrogen: a sebességre optimalizált, egyedi e-kereskedelmi megoldás
-
A Shopify gőzerővel fejleszti a headless megoldást nyújtó Hydrogen keretrendszerét. Vizsgáljuk meg, érdemes-e felvennünk ezt a fejvesztett iramot, amelyet a kanadai cég diktál.
Commerce Components: integrálható eszközök a Shopify-tól
-
A Shopify elindított egy új, nagyobb ügyfeleket célzó szolgáltatást, amely lehetővé teszi számukra, hogy a cég által kínált eszközöket és szolgáltatásokat integrálják saját online platformjukba.
A Shopifiy általános, egész piactérre kiterjedő keresést tesztel
-
A keresés a Shopify teljes adatbázisában egyelőre csak néhány kiválasztott felhasználó számára elérhető, akik a cég applikációját használják vásárlásra.
A Shopify új lokalizációs eszközöket vezetett be
-
Értékesítés határok nélkül: az e-kereskedelmi platform a Shopify Markets Pro és a Shopify Translate&Adapt elindításával erősíti a nemzetközi értékesítést.