Skip to content

neticle

A tudatos ügyfélélmény-fejlesztés a válságállóság záloga
-
Az ügyféladatok hatékonyabb, integrált felhasználására buzdítottak a szakértők az első Retail Experience Meetupon, melyet a Humanize studio és a Neticle hozott létre.
Mikor megyünk már karácsonyi ajándékért a metaverzumba?
-
A Neticle elemzése segítségével megvizsgáltuk a virtuális valóság jövőképét, és megnéztük, mennyire áll készen a magyar közönség VR szemüveggel a fején, kriptotárcából fizetni akár a napi bevásárlást.
Figyeld velünk valós időben a top hazai e-kereskedőket!
-
Az alábbi, valós időben frissülő grafikonok segítségével a Neticle-lel közösen vizsgáljuk folyamatosan a 15 legnagyobb forgalmú hazai e-kereskedő online megjelenéseit és megítélését.
BNPL: Trójai faló vagy a vásárlás forradalma?
-
Egyre aktívabb a „vásárolj most, fizess később” jellegű, pénzügyi applikációk körüli online információcsere: a Neticle elemezte, mit gondolnak róluk a hazai felhasználók.
Nem szívesen fizetnek többet a Kínából rendelt árukért a magyarok
-
Idén július 1-től egy uniós rendelet nyomán megszűnt a kis értékű import termékek áfamentessége, így minden, Európai Unión kívülről rendelt csomagra be kell fizetni a vámot, az áfát, valamint magának a vámkezelésnek a díját is. 
Bármikor és gyorsan: ezt várjuk az online fizetéstől 2021-ben
-
Tartozzunk bármelyik korosztályhoz, online fizetés nélkül már-már el sem tudjuk képzelni az életünket. A Neticle friss elemzéséből most kiderül, mely szolgáltatások a legnépszerűbbek erre a célra.
Ezekre figyelj, hogy topon tartsd az online megítélésed
-
Ami tavaly működött, idén is működni fog? Mit tegyünk, ha sok negatív hozzászólás érkezik? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kereste a választ a Neticle e-kereskedelmi elemzésében.
Ha a hegy nem megy Mohamedhez... akkor majd kihozza a futár?
-
Az idei évben a szolgáltatók sokan kényszerültek az online térbe. Mik voltak a fő szempontok, miről posztoltak a szolgáltatók és hogyan vélekedtek a fogyasztók? A Neticle online média- és szövegelemző cég kutatása erre kereste a választ.
A marketingszövegeknél is az AI jelenti a jövőt?
-
Közös munka eredményeként érdekes fejlesztéssel lépett elő a Maileon és a Neticle. A Lingusta elnevezésű program a hírlevelek nagyobb megnyitási arányát hivatott elősegíteni.
Piacvédelem az AliExpress-szel szemben - mit gondol a web?
-
A vásárlók döntéseit rengeteg dolog befolyásolja. A Neticle médiaelemző cég kutatásából kiderül, hogy milyen szempontok szólnak a hazai webáruházak mellett, és mi ellenük.