Skip to content

Nagy Webáruház Felmérés

expo_krea02
-
Érdemes még egyáltalán szakmai rendezvényekre járni? Segíthet-e bármiben az e-kereskedőknek egy olyan fórum és találkozóhely, mint az Ecommerce Expo? Vigyázat, szubjektív beszámoló következik!
webshopok
-
A friss Nagy Webáruház Felmérés szerint a magyar webshopok ma az előfizetéses modell használatával, az ügyfélszolgálati kommunikációval és a marketingfeladatokkal küzdenek a leginkább.
Nagy Webáruház Felmérés
-
A Nagy Webáruház Felmérés friss adatgyűjtése október 31-ig tart. A várakozásokról és a kutatásról is kérdeztük Kulcsár István Róbertet, a felmérést végző Shoprenter társalapítóját.
A Nagy Webáruház Felmérés 2022-es eredményei
-
A Shoprenter idén is számos érdekes trend alakulásáról számolt be az immáron 15. alkalommal elkészült kutatás kapcsán, melyben bármilyen webshopmotort használó e-kereskedő részt vehetett.
Elindult a 15. Nagy Webáruház Felmérés a hazai webshopok körében
-
Idén 15. alkalommal rendezi meg a Shoprenter Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi kutatását, a Nagy Webáruház Felmérést. A kérdőív célja, hogy valós és átfogó képet nyújtsanak a hazai e-kereskedelem helyzetéről.
Nagy Webáruház Felmérés 2021
-
A Shoprenter 2008 óta minden évben elvégezi a Nagy Webáruház Felmérést a hazai webáruház tulajdonosok közreműködésével. A 2021-es kutatásban 707 webáruház tulajdonos vett részt.
A webáruházak tizedének esett csak a forgalma a járvány alatt
-
A Magyarországon üzemelő webáruházak mindössze 12 százalékának csökkent a forgalma a koronavírus-járvány kirobbanása óta - ez derül ki a 14. Nagy Webáruház Felmérés adataiból.
Nagy Webáruház Felmérés 2021
-
Idén 14. alkalommal rendezi meg a Shoprenter Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi kutatását, a Nagy Webáruház Felmérést. A kérdőív célja, hogy valós és átfogó képet nyújtsanak a hazai e-kereskedelem helyzetéről.
7 tipp a weboldalad javításához az E-A-T irányelvekkel összhangban
-
A ShopRenter immáron 13. alkalommal rendezte meg a Nagy Webáruház Felmérést a hazai webáruház-tulajdonosok közreműködésével.
7 tipp a weboldalad javításához az E-A-T irányelvekkel összhangban
-
Az üzemeltetők 42%-a nem méri a konverziós arányt, 22%-uk nem tudja mennyi az átlagos kosárérték, mégis több a fele növekedett a Nagy Webáruház Felmérésben részt vevő webáuházaknak a kutatás eredményei szerint.