Skip to content

házhozszállítás

A Rossmann úgy érzi, előre lép, ha a GLS-sel is szállít
-
Egyre többen szerzik be a drogériai termékeket online, a netes vásárlásokat pedig a főváros és az agglomeráció mellett egyre gyakrabban indítják vidékről is a Rossmann Magyarországnál.
Hogyan lehet ingyenes kiszállítást ajánlani anélkül, hogy tönkremennénk?
-
Több iparági felmérés szerint is ma már szinte elvárás a vásárlók részéről az ingyenes házhozszállítás. A Practical Ecommerce ahhoz ad tippeket, hogy milyen esetekben és miként alkalmazhatják a webshopok ezt az opciót.
Ha a hegy nem megy Mohamedhez... akkor majd kihozza a futár?
-
A tervezett jogszabály szerint az online kereskedők csak olyan időpontokra vállalhatnának kiszállítást, amikor a fizikai üzletek is nyitva tartanak.
Öt trend, amely meghatározza a házhoz szállítás fejlődésének következő öt évét
-
A kézbesítési idő és a szállítási útvonalak lerövidítése, a központi óriásraktárakat felváltó kisebb depók, a vásárlók mind pontosabb tájékoztatása és a futárok magas szintű képzése – a DoDo szakértői szerint ez az öt irány határozza meg a logisztikai fejlesztések jövőjét.
Megszállták a kínai kereskedők a Walmart piacterét
-
A kereskedelmi vállalat továbbfejleszti az InHome szolgáltatást: ennek részeként teljesen elektromos meghajtású teherautó-flottát üzemeltetnének, és 3000 új munkatársat vesznek fel.
Házhoz megy a vevőkhöz a bolt kínálata a Robomarttal
-
Még az előre rendelés idejét is megspórolják a vásárlóknak; ezzel új utak nyílnak a fogyasztói kényelem fokozásában.
Ecommerce Hungary
-
Egy új törvénymódosítás alapján 2022. január 1-től már kizárólag a gyógyszertárak szakdolgozói szállíthatnak házhoz vény nélküli gyógyszereket. Az Ecommerce Hungary a korlátozó szabályozás újragondolását javasolja.
Az ultragyors kiszállítás: hol jár most és merre tart a Q-commerce?
-
A gyors kiszállítás mindig is az e-kereskedelmi élmény fontos része volt, és a koronavírus-járvány alatt egyre több q-commerce kereskedelmi startup jelent meg a piacon.
Visszaküldés? Csinálj üzletet belőle!
-
Az amerikai piacon aktív szolgáltatók sorra jelentik be az év hátralevő részére érvényes díjaikat. Az ütemezés cégenként eltérő, egy dolog azonban azonos: mindenki felárat kér az őszi és a karácsonyi csúcsszezon idején.
Időablakos kiszállítást indított a Rossmann
-
A Rossmann idén tavasszal saját futárszolgálatot indított, és akár napon belüli szállítást is vállal. A szolgáltatásról Fürjes Ádámot, a cég onlinemarketing-csoportvezetőjét kérdeztük.