Skip to content

Google

Google bejelentések: Megújul a Lens, a Maps és a Translator
-
Változások jönnek a Google Search, a Google Lens, a Google Maps és a Google Translate működésében is. De mi lesz bennük új, és mi köze ennek a mesterséges intelligenciához?
Google vs. Unió: ismét kénytelen engedni a technológiai óriás
-
A cég nagyobb átláthatóságot ígér a platformján, és több, a szolgáltatásait érintő vállalást tesz az EU jogszabályainak való megfelelés érdekében.
Tartalmi-SEO-trendek-2023-ban
-
A januári tervezést, évindítást és stratégiaalkotást elősegítendő összegyűjtöttük, milyen újdonságokra és erősödő tartalmi tendenciákra lehet számítani 2023-ban a legnevesebb SEO szakértők szerint.
Google Helpful Content Update: mik az eddigi tapasztalatok?
-
A nagy jelentőségűnek beharangozott frissítés augusztus 25. és szeptember 9. között futott le, a várt „nagy bumm” a találati listán azonban elmaradt.
7 tipp a weboldalad javításához az E-A-T irányelvekkel összhangban
-
Lássuk, mi mindent tehetsz a Search Engine Journal SEO szakértői szerint, hogy a weboldalad hitelesebb és megbízhatóbb legyen a Google szemszögéből.
Mi a Google E-A-T, és hogyan hat az oldalak rangsorolására?
-
Az E-A-T összegzi azokat az értékeket és szempontokat, amiket a Google sok egyéb mellett figyelembe vesz egy oldal minőségének megítélésekor. De mit jelent ez a gyakorlatban?
Mentorprogramot indít a Digitális Kereskedelmi Szövetség
-
A magyar e-kereskedelmi színtér kulcsfigurái elhatározták, hogy új szintre emelik a magyar e-kereskedelmet: bemutatta stratégiáját a Digitális Kereskedelmi Szövetség.
Helpful content update: a Google egyre inkább elvárja a hasznos tartalmakat
-
A keresőóriás az eddigi irányvonalat folytatva ismét finomított az algoritmusain. Az organikus találati pozícióink megőrzése vagy javítása nagyban múlhat azon, megfogadjuk-e a javaslataikat.
6 tipp a tartalmaid eredményes optimalizálásához
-
A Google kereső májusi core update-je a szakértők és a kommentszekció szerint is nagyobb változásokat hozott, és számos oldal releváns kulcsszavainak találati pozícióit érintette.
Google Helpful Content Update: mik az eddigi tapasztalatok?
-
A technológiai óriás most egy Topics nevű hirdetéscélzási funkciót tesztel, amely megvédené a felhasználók adatait, és felváltaná a harmadik féltől származó nyomkövető cookie-kat.