Skip to content

Google Shopping

Így veszi fel a harcot a Google hamis cégértékelésekkel szemben
-
Kamu profilok, tömeges, robotok által írt hamis értékelések, megbízhatatlan vásárlói vélemények – az értékelési csalás természetesen nem újdonság, sőt egyre komolyabb méreteket ölt évről évre, amit az AI forradalom is csak súlyosbít. Ha nem is magától, de a Google most nekilátott, hogy rendet vágjon ebben a dzsungelben.
A Google új elemzőeszközökkel növelné az értékesítéseket
-
A Google márcuisban frissítésekről és új eszközök bevezetéséről adott hírt a Google Shoppinghoz, melyek még jobban segítik a kereskedőket az értékesítések teljesítményének elemzésében.
Hozz létre megtérülő Shopping kampányokat!
-
A Shopping hirdetések segítségével a felhasználók már kattintás előtt össze tudják hasonlítani képek és árak alapján a keresésükre megjelenő termékeket.
A hatékony shopping kampány alapjai
-
Ugyan már tavaly óta Magyarországon is elérhető a Google kereskedőknek szóló hirdetési terméke, a tapasztalatok szerint sokan még sincsenek tisztában ennek a hatékony kampányformának a működésével.
Még egyszerűbb a bevásárlás a Google új keresési funkcióival
-
Jóval könnyebben megtalálhatjuk a helyi boltokat vagy vállalkozásokat a Google új keresési funkcióinak köszönhetően, és akár olyan hasznos infókat is megtudhatunk a kiválasztott kereskedőről, hogy biztosít-e bolti vagy éppen bolton kívüli ún. „curbside pickup” átvételi lehetőséget.
Tovább erősítene a Google e-kereskedelmi fronton
-
A Google megkérdőjelezhetetlenül a világ egyik legnagyobb és legfontosabb IT vállalata, ennek ellenére van néhány olyan szegmens, mint a közösségi média, illetve az e-kereskedelem, ahol a komoly erőfeszítések ellenére sem sikerült nagyobb áttörést elérniük.
Elérhető a Google Shopping Magyarországon
-
A Shopping-hirdetések megjelenésével a Google egy önálló árösszehasonlító szolgáltatást hozott létre, majd egy uniós eljárást követően lehetővé tette a többi piaci szereplő számára is, hogy azonos formátumú hirdetésekkel jelenhessenek meg a találati lista legfelső sávjában. Átfogó bemutató a CSS szolgáltatások kialakulásáról és piaci szerepéről.
Elérhető a Google Shopping Magyarországon
-
Közép- és Kelet-Európában elsőként szerzett Google CSS licencet a Growww Digital ROIshopper nevű szolgáltatása, melyen keresztül 20%-os kedvezményt kaphatnak az átkattintási árakra a kereskedők a natív Shopping hirdetésekkel szemben.
Elérhető a Google Shopping Magyarországon
-
Júniusi magyarországi indulása óta folyamatosan erősödik a Google Shopping. Jelenleg a Google keresési hirdetéseiből érkező kattintások közel 50 százaléka érkezik Shopping-hirdetésekből - azon keveseknél, akik már használják - a Growww Digital adatai szerint.
Elérhető a Google Shopping Magyarországon
-
A világ számos országa után mától Magyarországon is elérhető a Shopping-hirdetés, a Google új, termékalapú hirdetési megoldása.