Skip to content

Google Analytics 4

adatbazis
-
A Looker Studio különböző adatforrásokból származó adatokat képes egy felületen prezentálni. A megoldáscsomag könnyen értelmezhető, testre szabható vizuális irányítópultok kialakítására jól használható - bemutatjuk miként állítsunk be riportot saját adattárházunkból.
looker_krea01
-
Sokan - azok is, akik a Google Analytics 3-as verziójával (GA+) jól boldogultak - azzal szembesültek, hogy az új, GA4-es felület és funkcionalitás nagymértékben különbözik a korábban megszokottól, és nehézségeket okoz. Erre is nyújt egy alternatív megoldást a Google Looker Studioja.
A mesterséges intelligenciát hívja segítségül az új Google Analytics
-
Cikksorozatunk harmadik, záró részében megvizsgáljuk, milyen új kiaknázandó lehetőségek kínálkoznak a GA4 átállást követően, majd bemutatjuk, milyen előnyökkel jár az adatvezérelt növekedésre való áttérés, a tartós, adatokra támaszkodó növekedési pályára való átállás.
Google Analytics 4: Sikerült az átállás?
-
Cikksorozatunk második részében megvizsgáljuk, mikor tekinthetjük sikeresnek vállalkozásunk GA4-es átállását, illetve bemutatjuk, milyen plusz intézkedéseket kell még tenni a konverziós célok helyes beállításához.
Google Analytics 4: Küszöbön az átállás
-
A sokak által eddig használt Universal Analytics július 1-től nem lesz elérhető, így mindenkinek át kell térni a Google Analytics 4 rendszerre. A témának egy egész sorozatot szentelünk.
Mi a Google E-A-T, és hogyan hat az oldalak rangsorolására?
-
Az eddig általánosan elterjedt Universal Analytics támogatása 2022 július 1-jén megszűnik. Cikkünkben összefoglaljuk a váltáshoz kapcsolódó dátumokat, javaslatokat és teendőket.