Skip to content

fogyasztói szokások

fake_products_krea01
-
Lehet, hogy a közösségimédia-kereskedelem a marketing új területe, és lehet, hogy a közösségi média influencerei ennek a világnak a hercegi és grófjai, de azért érdemes tőlük sem mindent készpénznek venni.
A Covid hatása a kkv-kra: immunisak lettek a digitalizációra
-
Gyakrabban rendeltünk online az elmúlt egy évben, inkább készpénzmentesen fizettünk, futárral szállíttattuk ki. A legnépszerűbb kategória a ruházat volt, de háztartási kis- és nagygépekre is nagy volt az online kereslet.
Új normák jöhetnek az e-kereskedelemben a járvány után
-
A koronavírus-világjárvány átalakította az internetes kereskedelmet. Új vásárlók jelentek meg, a piacok pedig nemcsak az alapszükségleteket kielégítő termékeket tekintve váltak lényegében keresletivé.
A Covid hatása a kkv-kra: immunisak lettek a digitalizációra
-
Az e-kereskedelemre szakosodott kutatócég a fogyasztói szokások változását vizsgálta 2020. március 24. és április 7. között, a 18-79 éves korosztály megkérdezésével készült online kérdőíves kutatásában.
Mit akarnak majd a vásárlók az “új normák” korában?
-
A Nielsen globális piackukató legutóbbi felmérései alapján azt állítja, hogy a járványhelyzet tartósan fogja megváltoztatni a fogyasztói szokásokat, amely a kereskedelemben is hangsúlyáthelyeződéseket eredményez majd.