Skip to content

fmcg

bio_online_rendelés
-
Nehezedik a hazai web-bioboltok helyzete: a már terápiás dózisú hatóanyagot tartalmazó étrendkiegészítők és vitaminok csak a patikákban lesznek elérhetők, és még a külföldi webshopokkal is versenyezniük kell a vásárlókért.
india_amazon_usa_krea01
-
A legnagyobb indiai online kereskedőcég részvényei vándorolnak a Walmarthoz; a Flipkart üzletkötésen realizálható az eddgi legnagyobb profit, amit egyetlen indiai vállalattól bezsebelhetnek.
Robot fogja nekünk az almát válogatni a boltban?
-
Hogyan jutunk el a valószínűleg sokak által ismert történettől – amiben egy 72 éves nagyi még 1984-ben a távirányítójával margarint rendelt – odáig, hogy nem tűnik nagyon távoli elképzelésnek a szinte gondolatainkban olvasó, helyettünk paradicsomot válogató robot?
Az Instacart non-food termékekkel bővíti kínálatát
-
“Nagy és terjedelmes” csomagok házhoz szállítását is vállalja ezentúl az Instacart – derül ki a cég augusztus végén kiadott közleményéből.
Az Instacart non-food termékekkel bővíti kínálatát
-
A COVID idején hatalmasra nőtt amerikai startup, az Instacart erősen visszaesett az utóbbi időszakban, de minden jel arra mutat, hogy van jövője a szolgáltatásnak.
A termékelőfizetéses szolgáltatások jövője a járvány után
-
Az elmúlt években komoly lökést kaptak a fizikai termékeket előfizetéses rendszerben értékesítő szolgáltatók, a járvány elmúltával azonban sokan egyre nehezebb helyzetben találhatják magukat.
palotas-peter-fishmonger-2
-
Palotás Péterrel, a Budaörsi Halpiac, az ehhez kapcsolódó fishmonger.hu webáruház és több lakossági márka tulajdonosával beszélgettünk.
Fenntartható és praktikus megoldással rukkolt elő a Pelenka.hu
-
Az Év Internetes Kereskedője verseny 2020-as fődíját is elnyert Pelenka.hu ügyvezető tulajdonosával, Csereklei Zoltánnal beszélgettünk.
Lemondott Klekner Péter, a Kifli.hu ügyvezetője
-
A járványhelyzet miatt megváltozott vásárlási szokások és közösségi távolságtartás új normái kiemelkedő gyorsasággal alakították az élelmiszer-házhozszállítás piacát.
A dán Nemlig különleges csomagolással oldja meg a frissáruk kiszállítását
-
Intenzív terjeszkedésbe kezdett Dánia egyik legnagyobb online vegyesboltja, a Nemlig, amely egy Európában eddig szokatlan újítással is előállt.