Skip to content

edukáció

dec__Borakadémia
-
Tábor Istvánnak először webdesign cége lett, majd a média világába kóstolt bele – aztán pedig a borokba is, utóbbi pedig kijelölte számára az irányt. A Winelovers márkanév alatt működő cége mára nagyon szerteágazó tevékenységet végez: a rendezvényszervezés, az online és nyomtatott kiadványok és az oktatás mellett saját webshopjuk is jól teljesít. A szakembert többek közt az ágazat kihívásairól, az export lehetőségeiről és a jövő irányairól kérdeztük.
Cserhati-Herold-Janka_krea01
-
A nehéz pillanatokban mindig emlékeztettem magamat, hogy lényegében a szabadságért dolgozom - mondta Magyarország első, hormonmentes fogamzásgátlási eszközökre specializálódott webáruházát alapító Cserháti-Herold Janka. A Hormonmentes.hu egyáltalán nem tabudöntögetőnek indult.
Workshopokat indít a TikTok amerikai KKV-knak
-
A közösségi videómegosztó ingyenes workshopsorozatot hirdet kisvállalkozásoknak, hogy segítséget nyújtsanak nekik a célközönségük jobb eléréséhez és a cégük fejlesztéséhez.
Ingyenes e-kereskedelem akadémia indul vállalkozásoknak
-
A Protechtor E-commerce első alkalmával, január 19-én az amerikai Walmart Labs San Diego-i vezetője lesz az előadó.
Marketingképzéssel segíti a Google az e-kereskedőket
-
Gyorsított digitálismarketing-képzési programot indított a Google európai kiskereskedők számára. A Grow My Store abban segíti a helyi vállalkozásokat, hogy erősítsék a digitális vásárlást, növeljék az ügyfélforgalmat, és optimalizálják az online vásárlói élményt.
Megnyitotta saját piacterét a Shopify - megjelent a Shop App
-
Félig-meddig saját piactérrel, saját bolti alkalmazással jelentkezett április végén a Shopify. A több mint egymillió kereskedőt kiszolgáló platform a Shop alkalmazással azt szeretné elérni, amit az Amazon és az eBay már korábban megvalósított.
Shopify Compass: megújult platform online kurzusokkal és élő webináriumokkal
-
A Shopify nemrég indította el az új edukációs felületét, a Shopify Compasst, ahol számos ingyenes online kurzusból válogathatunk, élő webináriumokon vehetünk részt, és követhetjük a saját előrehaladásunkat az egyes témákban.