Skip to content

csomaglogisztika

429107553_702400392052103_7923999927386760859_n
-
Eddig az volt a kérdés, hogy tényleg kötelezhetők-e arra a webáruházak arra, hogy igénybe vegyék a Magyar Postát mint kiszállítási opciót? Noha a válasz igen, és az is világos, hogy a posta jobb helyzetbe hozása a mögöttes szándék, a jogalkotó sok kérdést továbbra sem tisztázott. Az MPL közleménye után sem mondható, hogy érthetővé vált a március végével érkező változás.
logisztika
-
A logisztika az elektronikus kereskedelemben rendszerint a háttérben marad, miközben a bosszankodásmentes vásárlás elengedhetetlen feltétele. Külön szerepe van ebben a szállítás úgynevezett utolsó kilométerének.
gls_krea02
-
A GLS Hungary már a túlméretes és nehezen szállítható termékek, mint például bútorok és nagy háztartási eszközök, gyors és hatékony kézbesítésében is támogatja partnereit, mindezt a piacon jelenleg egyedülálló módon, országszerte 1 munkanapos átfutási idővel.
webshopok
-
A friss Nagy Webáruház Felmérés szerint a magyar webshopok ma az előfizetéses modell használatával, az ügyfélszolgálati kommunikációval és a marketingfeladatokkal küzdenek a leginkább.
404587968_1052448115807279_5500707469401545133_n
-
A raktározás kérdése minden webáruház tulajdonosban felmerül. Milyen raktározási módszert érdemes használni: kiszervezni vagy saját berkeken belül megoldani? A Sneci tulajdonosa saját tapasztalatait osztja meg ezügyben.
visszaküldött csomagok logisztika
-
A visszaküldött áruk kezelése az e-kereskedők legnehezebb logisztikai feladata. A probléma súlyát mutatja, hogy a reverse logistics menedzselése a logisztikai szakma egyik önálló ágává növi ki magát.
okoslogisztika
-
Az online megrendelések mintegy 40 százaléka meghiúsul, mert a megrendelő nem találja elég gyorsnak a kiszállítási időt. Ráadásul: a megrendelők mintegy harmada már a megrendelés napján szeretné kézhez kapni az online vásárolt terméket. Okoslogisztika a megoldás.
Hogyan lehet még vonzóbbá tenni az utcai átvételt a kiskereskedelemben?
-
Első látásra különösnek tűnhet, ám számos előnnyel bír ez a megoldás, többek között azért, mert gyorsabb, mint a házhoz szállítás.
A vásárlók a kiszállítás minőségén keresztül ítélik meg a webáruházat
-
Milyen ötlet alapján születik meg egy webáruház? Mivel jár együtt az indulás? A logisztikai megoldásoknál milyen szempontokat érdemes figyelembe venni? Mi egy sikeres webáruház titka?
Lassul az e-kereskedelem növekedése Európában
-
Svéd és dán székhelyű cégek vették célba Észak- és Nyugat-Európát, hogy csomagautomata hálózataikkal egyre nagyobb területet és szolgáltatási szegmenst fedjenek le.