Skip to content

csomagautomata

fürjes_adam_krea01
-
A vásárlói visszajelzések átírták a korábbi ügyfélkiszolgálói, fejlesztési gyakorlatokat a Rossmannál, a kiszállítás minősége pedig akkor is meghatározó, ha közben már a csomagautomatákba is muszáj bejutni. Fürjes Ádámot, a magyarországi  Rossmann webshop vezetőjét kérdeztük.
A nagyvárosokban már az automata a legnépszerűbb átvételi mód
-
Akár csomag küldéséről, akár átvételéről van szó, a hazai internetes társadalomban a csomagautomata számít a második legjobbnak tartott megoldásnak.
“Az év Zöld Kkv-ja" díjat nyert a FOXPOST
-
Szeptember 6-án, a hónap egyik kiemelkedő eseményén a FOXPOST megnyerte a "Green Awards 2022" díjat "Az Év Zöld Kkv-ja" kategóriában. A díjjal kapcsolatban Bengyel Ádámot, a FOXPOST vezérigazgató-társalapítóját kérdeztük.
Csomagautomatákat állít hadrendbe a DM Németországban
-
A Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendő Drogerie Markt üzletlánc közel 700 német üzletében tervezi csomagautomaták telepítését.
A nagyvárosokban már az automata a legnépszerűbb átvételi mód
-
A csomagszállítás jelenéről és jövőjéről, illetve a hazai piac jellemzőiről és kilátásairól beszélt Bengyel Ádám, a Foxpost alapítója, és Madar Norbert, a GKID szakértője.
A vásárlók a kiszállítás minőségén keresztül ítélik meg a webáruházat
-
Milyen ötlet alapján születik meg egy webáruház? Mivel jár együtt az indulás? A logisztikai megoldásoknál milyen szempontokat érdemes figyelembe venni? Mi egy sikeres webáruház titka?
Lassul az e-kereskedelem növekedése Európában
-
Svéd és dán székhelyű cégek vették célba Észak- és Nyugat-Európát, hogy csomagautomata hálózataikkal egyre nagyobb területet és szolgáltatási szegmenst fedjenek le.
csomagkuldes_kosarertek.hu_hazhozszallitas_logisztika
-
Az e-kereskedelmi forgalom növekedésének köszönhetően tavaly 40 százalékkal nőtt csomagküldő helyek és automata átvételi pontok száma Európában.
Ötszáz érintésmentes csomagautomatát telepít az eMAG és az Extreme Digital
-
Idén száz budapesti helyszínen, a jövő év végén azonban már országszerte ötszáz helyen működnek majd a piacvezető e-kereskedelmi márkák saját üzemeltetésű, Easybox elnevezésű csomagautomatái.
Offline befejezett online vásárlása épít az eDigital
-
A Nyugati tér mellett megnyitotta 17. üzletét a 17 éves Extreme Digital. Az új kereskedelmi egység maximálisan az aktuális, hibrid trendre fókuszál: az interneten megkezdett és boltban lezárt tranzakciókra.