Skip to content

ChatGPT

400274443_182126871635484_1312706093162532932_n
-
Új sorozat indul a Kosárértéken: a Londonban élő webmarketing guru, Mészáros Beatrix saját üzleti tapasztalatai alapján ad gyakorlatias áttekintést egy-egy témában. Elsőként azt, hogyan lehet sokat javítani (és rontani) a helyzeten mesterséges intelligenciával.
Commerce Components: integrálható eszközök a Shopify-tól
-
A Shopify Plus előfizetők nem mind repesnek az örömtől, miután a korábbi, többoldalas megoldást váltó egyoldalas checkout sokaknál a konverziós ráta jelentős mértékű beszakadását eredményezte. Mutatjuk a gyógyító megoldásokat!
ai_future_krea01
-
A mélytanulást alkalmazó algoritmikus eszközök számos piaci aspektusával foglalkoztunk már, de az e-kereskedőkben joggal merül fel a kétely is. Tegyük fel a kérdést most úgy, hogy: "Hosszú távon milyen hatással lehetnek ezek az eszközök civilizációnk alapjait képező morális alapokra?"
ai_chatgp_krea03
-
Az első pillanattól használjuk a ChatGPt-t, most megosztjuk a tapasztalatainkat. Az alábbi praktikák személyes tapasztalatainkon és kísérletezéseinken alapulnak, de ezekkel sikerült a legtöbbet kihozni a chatbotból.
ai_game_krea01
-
Sokféle módon szóba került már a generatív AI e-kereskedelemre gyakorolt hatása. De azt továbbra is érdemes észben tartani, hogy  a legnagyobb hatást vélhetően a játékiparban váltja ki a mesterséges intelligencia.
kukoly_krea01
-
"Nem engedem el az érdeklődők kezét azon a ponton, hogy megvan a termék és elkészül a webáruház" - ígéri Kukoly Dávid, aki online edukációs missziót indított a 'Hogyan lesz hosszú távon is jövedelmező egy webshop?' témakörben.
generativ-ai-marketing-krea01
-
“A generatív AI és a tartalommarketing jövőbeli kapcsolata egy izgalmas és ígéretes terület a digitális világban..." - így kezdi a választ a ChatGPT. A mondatok bár gördülékenyek, tartalomban van még hová fejlődni.
Drasztikusan romlik a ChatGPT minősége
-
Az idő múlásával az OpenAI legújabb generatív nyelvi modellje, a GPT-4 nem javul, hanem romlik. Azokon a teszteken, amelyeket idén márciusban sikeresen elvégzett, néhány hónappal később katasztrofálisan szerepelt.
chatgpt_seo_krea01
-
“Van 100 dollárod és a célod az, hogy hogyan hozz ki a lehető legtöbbet belőle, anélkül, hogy bármilyen illegálisat tennél!” - állítólag ennyi elég volt ahhoz, hogy gyorsan 2500 dollárt érjen a cég. Mik a tanulságok?
UX design ChatGPT meetup
-
Mesterséges intelligencia és ChatGPT - napjainkban mindenhol találkozunk ezekkel a fogalmakkal. De vajon mire lehet a leginkább használni őket?