Skip to content

black friday

ünnepi_időszak
-
Az iskolakezdés ugyan rendre felpörgeti az augusztus végi forgalmat, ám az előrelátó kereskedő ilyenkor már a karácsonyi időszak akcióit és kampányait kezdi tervezni. Nem lehet elég korán elkezdeni.
Az Amazon ráül a kiskereskedők pénzére
-
Csak egy héttel a termék kézbesítését követően utalja át mostantól az Amazon a vételárat a kereskedőinek. Az évvégi rohamok kiszolgálása érdekében érdemes nagyon betárazni a raktárba.
Az eMAG idén is egyetlen napra időzíti a Black Friday akcióit
-
November 18-án tartja az akciót a hazai e-kereskedelmi szektor legnagyobb szereplője, amelynek képviselői a piaccal kapcsolatos tapasztalataikat is megosztották sajtótájékoztatójukon.
Black Friday 2022: Az Ecommerce Hungary óvatosságra int
-
A gazdasági és megélhetési válság ellenére a lakosság fele tervezi, hogy vásárol valamit a Black Friday alatt az e-kereskedelmi szakértő LogiNet és a Reacty Digital közös, reprezentatív felmérése szerint.
Így készítsd fel a webshopod a Black Fridayre
-
Az év legforgalmasabb időszaka a Black Fridayhez és a karácsonyi vásárláshoz köthető, ezért nem mindegy, hogyan szolgáljuk ki a már meglévő és a potenciális vásárlóinkat.
Digiméter: volna még hová fejlődni online értékesítésben
-
Történelmi csúcson zárt a hazai e-kereskedelmi forgalom a Black Friday hetében. Az internetes vásárlások száma 22%-kal, árbevétele 5%-kal haladta meg az előző évi eredményeket – derül ki a Growww Digital elemzéséből.
Miért nem tud nálunk igazán pofátlanul olcsó lenni a Black Friday?
-
Bár Magyarországra 2014-ben érkezett meg a Black Friday, és azóta egyre inkább bekerült a köztudatba, a magyar akciók még akkor is visszafogottabbak voltak, amikor a koronavírus nem nyomasztotta a gazdaságot.
Már készülnek a boltok az ünnepi áruhiányra, de nem lehet mindenre felkészülni
-
A chiphiány, a szállítási és munkaerőpiaci nehézségek miatt idén a Black Friday és karácsony előtt is világszerte áruhiány alakulhat ki importtermékekből.