Skip to content

Az Év Webshopja

interju__krea01
-
A fatüzelésű kályhákat és kandallókat forgalmazó Warnex Zrt. néhány éve kezdett csak az online értékesítésbe. A webshop siker is gyorsan jött: a harmadik évet már egymilliárd forintos forgalommal zárják. Németh Dániel ügyvezetőt a receptről is kérdeztük.
Az Év Webshopja
-
Több mint ezer nevező vállalkozás, négy külön és egy összesített kategóriában összesen 16 díjazott és nagyon-nagyon sok résztvevő: ez volt Az Év Webshopja 2023 verseny. A Leziteronline.hu, az emlekvilag.hu, az 1gykert.hu és a cosori.hu lehet a legboldogabb.
ev_webshopja_krea01
-
Több mint 700 jelentkezőt várnak a hetedik Év Webshopja versenyre, melyen a vállalkozás méretétől és a termékköröktől függetlenül minden hazai e-kereskedő megméretettheti magát.
Az Év Webshopja
-
Magasabb sebességbe kapcsolt Az év webshopja verseny, amely idén már nem csupán a versengésről és a díjakról szólt, hanem egy konferenciával is kibővült.
Meglepetéssel robbantott az Év Webshopja verseny
-
2022-ben sem maradhat el a hazai webshopok egyik legrangosabb megmérettetése, Az Év Webshopja, amely idén egy konferenciával is bővül.
Kihirdették Az Év webshopja verseny idei győzteseit
-
A megmérettetés záróeseményére szeptember 17-én került sor, amikor is az esemény házigazdája, Gundel Takács Gábor kihirdette az első három helyezett webshopot, valamint a különdíjasokat.
Az Év Webshopja - Complexpress
-
Az Év Webshopja verseny legfontosabb ismérveiről és az aktuális tudnivalókról Rácz Péterrel, a megmérettetés mögött álló Complexpress Logisztika Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk.
Az Év Webshopja
-
Nincs olyan piaci szereplő, aki ne várná már tűkön ülve, hogy felpörögjön a gazdasági élet itthon és a világban. Ennek az élénkülésnek az online kereskedelemben az egyik első katalizátora lehet az Év Webshopja 2021 verseny.
Szerelemből díjnyertes webáruház - a keramiaotthon.hu története
-
Az egyedi stílust képviselő kerámia-, porcelán- és textiltermékek online értékesítéséről és a cég történetéről kérdeztük a keramiaotthon.hu webáruház alapítóit.
Az Év Webshopja
-
2020-ban már negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Complexpress által életrehívott Az Év Webshopja verseny, amelyen a webáruházak tisztán szakmai alapon, iparágtól és nagyságtól függetlenül mérettetnek meg.