Skip to content

Árukereső.hu

Átadták Az Ország Boltja díjakat: a nyertes ismét a Márkabolt.hu
-
2022-ben 12. alkalommal rendezte meg az Árukereső.hu Az Ország Boltja versenyt. A címet ismételten a Márkabolt.hu vehette át, a VISA Marketplace különdíját pedig a Marketworld.hu kapta.
Árukereső.hu: egyre népszerűbb Valentin-nap a régióban és itthon is
-
Az Árukereső.hu és anyavállalata, a Heureka Group legújabb kutatása szerint 2023 lehet az az év, amikor a magyar embereket jobban foglalkoztatja a Valentin-nap, mint valaha.
Az Árukereső és a Mastercard együttműködése még jobban összekapcsolja a fogyasztókat a kereskedőkkel
-
Az Árukereső és a Mastercard legújabb együttműködése rugalmasabb, könnyedebb és hatékonyabb élményt kínál a „kassza” mindkét oldalán.
Dinamika tekintetében 2016 óta a leggyengébb első féléves teljesítményét produkálta a belföldi online kiskereskedelem
-
Dinamika tekintetében 2016 óta a leggyengébb első féléves teljesítményét produkálta a belföldi online kiskereskedelem.
Elrajtolt az Ország Boltja 2021 verseny
-
Lezárult az Árukereső.hu által alapított, 11. alkalommal megrendezett verseny, amely a hazai webshopok egyik legrangosabb megmérettetése.
Ecommerce Hungary: Elmaradtak a rekordok a karácsonyi szezonban
-
Az ország legnagyobb online vásárlási szakértőjeként működő Árukereső.hu és piackutató partnere, a GKI Digital immár hetedik éve vizsgálja a felnőtt lakosság karácsonyi ajándékvásárlási terveit, szokásait.
GKI Digital Árukereső.hu
-
Az online kiskereskedelem meg tudta tartani a lendületét, ráadásul a növekedés motorja továbbra is a rendelési gyakoriság növekedése– derül ki az Árukereső.hu és a GKI Digital legfrissebb Online Kiskereskedelmi Index jelentéséből.
Hirdetésoptimalizáló megoldás felvásárlásával erősít az Árukereső
-
Az Árukereső.hu anyavállalata, a Heureka Group március 18-án bejelentette, hogy felvásárolta a Beed hirdetésautomatizáló szoftvert gyártó cseh céget, a Datawepset.
GKI Digital Árukereső.hu
-
A GKI Digital és az Árukereső.hu legfrissebb közös kutatása szerint 2020-ban a belföldi online kiskereskedelmi forgalom 45%-os rekord bővülést követően 909 milliárd forintos forgalmat bonyolított.
Elstartolt a 10. Ország Boltja verseny közel 9 millió forint összdíjazással
-
Az Árukereső.hu által szervezett versenyben idén is a vásárlók döntik el, hogy ki bizonyul a legnépszerűbb webshopnak, és minőségi kategóriákban is kiosztásra kerülnek a díjak, amelyek közül a legkiemelkedőbb webáruház kapja a fődíjat.