Skip to content

Alza

Recesszió, drágulás, áruhiány - az ukrajnai háború lehetséges következményei
-
Milyen hatással lehet a konfliktus a térség és különösen Magyarország online kereskedelmére? A nemzetközi sajtóhírek és a hazai szereplők segítségével elemeztük a helyzetet és a várható kilátásokat.
A GVH 40 milliós bírság mellett a fogyasztók kompenzálására kötelezte az Alzát
-
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy az Alza.hu a termékek egy részénél agresszíven, javarészt valótlan tartalmú üzenetekkel sürgette felhasználóit mihamarabbi vásárlásra.
Több száz új csomagátvételi ponttal bővül az Alza.hu kiszállítási hálózata
-
A vásárlók a Foxposttal kötött új együttműködési megállapodásnak köszönhetően mostantól 126 Foxpost csomagautomatába is kérhetik termékeik kiszállítását.
A GVH 40 milliós bírság mellett a fogyasztók kompenzálására kötelezte az Alzát
-
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 892 millió forint bírságot szabott ki az Alza.hu webáruház üzemeltetőjére és cseh anyavállalatára Black Friday akciók tisztességtelen reklámozása miatt.
GVH gymbeam
-
Alig néhány nappal a szállásközvetítőre kiszabott 2,5 milliárd forintos bírság után az egyik legnagyobb, itthon is értékesítő webshop üzemeltetője, az Alza-cégcsoport ellen is versenyfelügyeleti eljárás indult. A GVH közleményeit idézzük.
5000 négyzetméteres bemutatóteremmel és aznapi kiszállítással támad az Alza
-
Az Alza ismét bizonyította: komolyan gondolja korábbi bejelentését, mely szerint élre tör a magyar e-kereskedelmi piacon.
A kiváló kapcsolatfelvételi oldal 6 összetevője
-
Nem elég, ha a Kapcsolat oldalunk csak egy emailcímet vagy egy egyszerű űrlapot tartalmaz. Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogyan érdemes kialakítani ezt a felületet.
Elkészült a GKI 2018-as toplistája a legnagyobb e-kereskedőkről
-
A GKI Digital 2018-ban negyedik alkalommal publikálja a hazai online kiskereskedelem 10 legnagyobb szereplőjének rangsorát.
6 tipp webáruházaknak egy igazán jó bemutatkozó oldal összeállításához
-
Számos weblapon találunk bemutatkozó oldalt. Érdemes-e ilyet készíteni egy webáruház esetében, és ha igen, mi legyen rajta?
Intenzíven terjeszkednének külföldön a cseh e-kereskedők
-
A sikeres, ugyanakkor zsúfolt cseh e-kereskedelmi piac szereplői számára logikus lépés a külföldi bővítés. Akár a magyaroknak is érdemi konkurenciát jelenthetnek.