Skip to content
mm

A szerző cikkei:

BNPL: Trójai faló vagy a vásárlás forradalma?
-
Egyre aktívabb a „vásárolj most, fizess később” jellegű, pénzügyi applikációk körüli online információcsere: a Neticle elemezte, mit gondolnak róluk a hazai felhasználók.
Nem szívesen fizetnek többet a Kínából rendelt árukért a magyarok
-
Idén július 1-től egy uniós rendelet nyomán megszűnt a kis értékű import termékek áfamentessége, így minden, Európai Unión kívülről rendelt csomagra be kell fizetni a vámot, az áfát, valamint magának a vámkezelésnek a díját is. 
Bármikor és gyorsan: ezt várjuk az online fizetéstől 2021-ben
-
Tartozzunk bármelyik korosztályhoz, online fizetés nélkül már-már el sem tudjuk képzelni az életünket. A Neticle friss elemzéséből most kiderül, mely szolgáltatások a legnépszerűbbek erre a célra.
Ezekre figyelj, hogy topon tartsd az online megítélésed
-
Ami tavaly működött, idén is működni fog? Mit tegyünk, ha sok negatív hozzászólás érkezik? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kereste a választ a Neticle e-kereskedelmi elemzésében.
Ha a hegy nem megy Mohamedhez... akkor majd kihozza a futár?
-
Az idei évben a szolgáltatók sokan kényszerültek az online térbe. Mik voltak a fő szempontok, miről posztoltak a szolgáltatók és hogyan vélekedtek a fogyasztók? A Neticle online média- és szövegelemző cég kutatása erre kereste a választ.