A Webshippy Fulfillment kiszervezett logisztikai cég társalapítója, az igazgatóság elnöke, az Insomnia Reklámügynökség korábbi alapító, kreatívigazgatója. Ötletember, sorozat vállalkozó és hobbi chéf.

Közel 10 éven keresztül dolgozott a reklámszakmában. Az Insomnia Reklámügynökség korábbi társtulajdonosaként a kreatív részleg irányítását végezte, számos nagy hazai és nemzetközi ügyfélnek végzett teljes körű kommunikációs tanácsadást. 2007-ben elnyerte az Év leghatékonyabb reklámjáért járó Platina Effie díjat. Tulajdon részét 2008-ban sikeresen értékesítette.

A reklámszakma után a távol-keletre költözött és a startupok világában töltött el néhány évet, az iLandGuide turisztikai mobilapplikációt értékesítő vállalkozás vezetőjeként.

A projekt lezárását követően kezdett el foglalkozni online kereskedelemmel. Először tanácsadóként, Shopify alapú webáruházak fejlesztésével foglalkozott, valamint a platform számos, hazai vonatkozást segítő kiegészítő alkalmazás fejlesztőjeként vált ismerté. A nevéhez fűződik a Szamlazz.hu for Shopify, a SimplePay for Shopify, valamint több egyéb, kisebb alkalmazás publikálása is.

Tanácsadói tevékenysége mellett 2015 környékén indította be saját, elektronikai és kozmetikai termékeket értékesítő webáruházait (Proda, VanillaDeal), melyek igen hamar, kimagasló forgalmat értek el.

A megnövekedett forgalom hibamentes és automatizált logisztikai feldolgozása érdekében 2016 elején egy saját rendelés-kezelő és csomagolás-optimalizáló szoftver fejlesztésébe kezdett, mely Webshippy Fulfillments néven hamar különálló vállalkozássá nőtte ki magát. Ma, a Webshippy vezetőjeként társaival a régió leginnovatívabb kiszervezett logisztikai cégét építik, melyben webáruházakat, valamint online kereskedelemben érdekelt nagyvállalatokat segítenek megszabadulni a logisztikával járó terhektől.

Szabad idejében blogol, valamint online kereskedelmi és logisztikai témában tart előadásokat.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/andrasperenyi/