Skip to content

Zalando

SNBL_krea01
-
A “save now buy later” lényegében egy inverz hitelfelvétel: már a vásárlás előtt jóval, előre elkezdjük fizetni az áhított termék vagy szolgáltatás részleteit. Vagyis: előtakarékoskodunk. A malacperselynél azért az SNBL kicsit bonyolultabb.
aboutyou7
-
A ruházati ipar 2021-ben mintegy 897 millió tonna szén-dioxidot bocsátott ki a légkörbe. Ez nem mehet így tovább: el kell érni, hogy már a gyártás során ennek csökkentése váljon az egyik fő szemponttá. A küldetésbe a Zalando a Yoox Net-A-Porter és az About You is beleállt.
A Zalando a ChatGPT-t alkalmazza divatasszisztensnek
-
A német fast-fashion nagyágyú az OpenAI rendszerét használja majd a vásárlók különleges kérdéseinek megválaszolásához, ami új korszakot nyithat az ügyfélszolgálat történelmében.
Zalando - túl az ötvenmillió aktív vásárlón
-
Az európai online divatóriás történelmi magasságokba emelkedett, miután először lépte át az ötvenmilliót az aktív vásárlók száma az oldalon.
Zalando - túl az ötvenmillió aktív vásárlón
-
A német e-kereskedelem zászlóshajója, a Magyarországon is jelenlévő Zalando és a Nike további bővítik korábbi kereskedelmi együttműködési szerződésüket.
A Shein is az omnichannel értékesítés útjára lépett
-
A három nagy divatipari kereskedő a partnereik számára oktatási programot indít, és lehetőséget biztosít a klímavédelmi szakértőkkel való konzultációra.
Ruhajavítási programot indít a Zalando
-
A pilot programként elinduló Care&Repair kezdeményezéssel a vezető német divatipari kereskedő a ruhák élettartamának meghosszabbítását, ezen keresztül pedig a fenntarthatóságot tartja szem előtt.
Az About You webáruház tovább szárnyal
-
A berlini székhelyű, Európa számos országában jelentős forgalmat bonyolító e-kereskedő kelet felé vette az irányt és hamarosan hazánkban is szolgáltat majd.
A test méretpontos szkennelése a divatipar jövője?
-
Nem az AR, hanem egy másik technológia forradalmasíthatja az online ruhakereskedést a Zalando szerint.
Az Amazon megduplázná az egynapos kiszállítások számát
-
Az Amazon Európában, azon belül elsőként Németországban is tesztelni kezdi az Egyesült Államokban februárban bevezetett Amazon Day szolgáltatását. Ennek lényege, hogy az Amazon Prime tagjai akár több rendelésük kiszállítását is egy csomagban, egy megadott napon kérhetik.