Skip to content

Walmart

ecofriendly_eshoping_krea01
-
Aki azt gondolta, hogy a kereskedelem kevésbé szennyezi a környezetet, amikor az emberek otthonról vásárolnak, hiszen például nem autóznak el az áruházakba, az elég nagyot tévedett.
india_ecommerce_krea01
-
A piaci növekedés az egyik dimenzió csupán Indiában, mert a nagyvárosokon kívül élők és a megrendeléseket kiszolgáló réteg alkalmazottai egy teljesen másik világban élnek.
amazon_walmart_app_krea01
-
A Walmart és az Amazon háborúba kezdtek a kiskereskedelmi fronton is: a "mindent egy kézből" elv B2B-piacon is érvényre juttatásában ugyan egyet értenek, de abban már nem, hogy az a bizonyos kéz melyiküké is legyen.
Az SMS mint régi-új értékesítési csatorna
-
Sokszor és sokan temették már, de a szöveges üzenet él és élni fog, legújabban pedig úgy tűnik, hogy értékesítési csatornaként fog újjászületni.
Az Amazonhoz hasonlóan a Walmart piacterét is megszállták a kínai kereskedők
-
Alig egy év alatt a Walmart nyílt piacterén már több lett a kínai eladó, mint minden más nemzet kereskedői együttvéve, ideértve az amerikaiakat is.
Megszállták a kínai kereskedők a Walmart piacterét
-
A kereskedelmi vállalat továbbfejleszti az InHome szolgáltatást: ennek részeként teljesen elektromos meghajtású teherautó-flottát üzemeltetnének, és 3000 új munkatársat vesznek fel.
Az előfizetéses tagsági programok térnyerése
-
Az Amazon és a Walmart után a Best Buy is előfizetéses tagsági programot indított. A vevők ezzel spórolnak, a kereskedelmi cégek pedig biztos, kiszámítható bevételhez juthatnak.
Kriptovaluták az e-kereskedelemben: jön a Walmart Coin?
-
A kereskedelmi óriások sorra jelennek meg kriptovalutákkal, így a Walmart sem maradhatott ki a sorból. Először az USA-ban tesztelik.
Egyre népszerűbbek a QR kódok az e-kereskedelemben is
-
Teljesen eltűnhetnek a pénztárosok a boltokból? Egy friss felmérés szerint a vásárlók egyre nyitottabbak az önkiszolgáló megoldásokra.
Az Amazonhoz hasonlóan a Walmart piacterét is megszállták a kínai kereskedők
-
A világ legnagyobb kiskereskedelmi üzletlánca úgy döntött, az élre tör az e-kereskedelemben is.