Skip to content

TikTok

Túlélési versenyé alakul át a médiapiac
-
Miért jó és miért rossz is, ha egy gazdasági lap cikke egyszerre kell, hogy versenyezzen más profi hírszolgáltatók anyagai mellett a megszámlálhatatlan félamatőr blogger és vlogger tartalmaival?
kukoly_krea01
-
"Nem engedem el az érdeklődők kezét azon a ponton, hogy megvan a termék és elkészül a webáruház" - ígéri Kukoly Dávid, aki online edukációs missziót indított a 'Hogyan lesz hosszú távon is jövedelmező egy webshop?' témakörben.
Sikeres digitalizáció 12 tételben (12/2)
-
Ahhoz képest, hogy mennyit beszélünk a digitalizációról, még mindig van, aki azt hiszi, hogy ez az egész a technológiáról szól. Pedig tévúton jár az a cégvezető, aki ezt gondolja és csak a költséget lapátolja a saját cégébe
A külföldi ügyfélszerzés lassú folyamat, ám ha sikerül, a magyar piacon nem ismert stabilitást biztosít
-
A magyar e-kereskedelem aktuális helyzetéről, a külföldi piac elérésének lehetőségeiről és a social media trendekről kérdeztük Farkas Zsoltot, az Evolut Agency alapító tulajdonosát és ügyvezetőjét.
tiktok_krea002
-
Az új, Trendy Beat elnevezésű fejlesztés alkalmazáson belüli vásárlást kínál, amellyel a cégcsoport által forgalmazott termékeket fogják árusítani.
A TikTok újabb rohamot indít a videós értékesítés elterjesztésére
-
A kínai platform átszervezi e-kereskedelmi üzletágát annak érdekében, hogy az olyan piacokra összpontosítson, mint az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok – írja a Financial Times.
Mi a helyzet az Instagram Reels-szel 2023-ban?
-
Korábban írtunk már az Instagram Reels jelentőségéről az online térben, de mivel a közösségi média világa egy elég nagy iramban változó terület, tekintsük át röviden, hogy mi is a helyzet az Instagram videós megoldásával 2023-ban.
Így működik az organikus tartalommarketing a TikTokon
-
A TikTokon bárkinek lehet több százezres elérése egy jól eltalált videóval – ha az algoritmus is úgy akarja. Ezt pedig marketingesként hiba nem kihasználni.
Így működik az organikus tartalommarketing a TikTokon
-
Miközben a Facebook és az Instagram bevallottan elkezdett “tiktokosodni”, minden jel szerint a TikTok is reagál: egy új funkció segítségével közzétehetjük a TikTok-videókat a Meta két közösségi óriásában.
Október elsejétől vége a Facebook Live Shopping szolgáltatásnak
-
Megszűnik a Facebook élő vásárlást lehetővé tevő funciója, a Live Shopping. A kereskedők persze nem maradnak videós értékesítési csatorna nélkül: a cég a jövőben a hangsúlyt a Reels szolgáltatására helyezi majd át.