Skip to content

optimalizálás

10 tipp, hogy tartalamaid még több organikus forgalmat hozzanak
-
A tartalomról szóló cikksorozatunk folytatásaként áttekintjük, milyen eszközökkel optimalizálhatod a kontent mondanivalóját úgy, hogy azt a keresőmotor és a látogatók is értékesnek találják.
ROAS vs ROI: Hogyan maximalizáld webshopod bevételét?
-
A legtöbb online vállalkozásnál már bevett gyakorlat a ROAS-alapú optimalizálás, de ahhoz, hogy a kampányaidból még többet tudj kihozni, itt az ideje megismerkedni a ROI-alapú optimalizálással!
11+1 tipp a webshop bevételének növeléséhez
-
Az e-kereskedelmi webhelyek legnagyobb kihívása a konverziós arány növelése. Valljuk be, látogatókat szerezni 2020-ban már nem akkora kihívás, viszont ezeket minél nagyobb arányban vásárlókká konvertálni annál inkább.
Akadálymentes webshopok: szigorítás az EU-ban, sorozatos perek az USÁ-ban
-
Az akadálymentes webáruháznak gyorsan híre megy az érintett felhasználók köreiben, közösségeiben, ami egyértelműen növelheti a márkaértéket és a lojalitást.
Hogyan tesztelj webáruházat?
-
Tesztelni mindig érdemes: a tervezés, a kivitelezés, és az éles rendszer működtetése során is hasznos a felhasználók visszajelzéseit begyűjteni.
Így dolgozik egy magyar customer experience manager
-
Mindig javíthatunk a vásárlói élményen, ám ez a munka sokkal hatékonyabb lesz, ha a területnek kinevezett felelőse van.
8 alapvető képoptimalizálási trükk
-
A webáruház sikerében jelentős szerepet játszik az oldalak betöltési sebessége, ami viszont jelentős mértékben függ a használt képek méretétől.
Így segítheti a SERP a hatékony tartalommarketinget
-
Minden webáruház egyik legfontosabb felülete a keresés után megjelenített találati lista. Íme néhány tipp, hogy optimalizáljuk a maximális konverzió érdekében.
7 mód az organikus és fizetett keresési eredmények optimalizálására
-
A hatékonyság érdekében az organikus és fizetett találatok lehetőségeit együtt érdemes kihasználni, mert ez költséghatékonyabb, mintha külön foglalkoznánk a kettővel.
10 javaslat a webáruház kereső mezőjének optimalizálására
-
A keresési funkció 10 egyszerűen elvégezhető optimalizációs lépésével mérhető, és jól látható eredményeket érhetünk el az online értékesítésben.