Skip to content

Media Markt

GVH gymbeam
-
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálatot indított két elektronikai nagyáruházlánc, a Media Markt és az Euronics üzemeltetőivel szemben, mivel akciótartási gyakorlatuk megtéveszthette a fogyasztókat.
Piactérré alakítja webáruházait a MediaMarkt
-
Piactérként folytatná online terjeszkedését a klasszikus áruházláncból omnichannel kereskedővé vált műszakicikk-forgalmazó.
GKI toplista 2019
-
A 2018-as online forgalmi adatok alapján Magyarország legnagyobb webáruháza az eMAG lett, második helyre az Extreme Digital került, míg a harmadik helyen a Media Markt végzett.
A megvásárolt termékek közel ötöde visszáruként végzi Amerikában
-
Az ajándékba vásárolt termékeknél előfordulhat, hogy a megajándékozott visszaviszi az árucikket. Kereskedőként ennek a jó oldalát is lehet nézni. Lássuk, hogyan!
Így készítsd fel a webshopod a Black Fridayre
-
A legtöbb probléma az ügyfélszolgálat elérhetőségével, a termékek utólag jelzett elérhetetlenségével és a sikertelen online fizetéssel adódik a kommentek alapján.
Elkészült a GKI 2018-as toplistája a legnagyobb e-kereskedőkről
-
A GKI Digital 2018-ban negyedik alkalommal publikálja a hazai online kiskereskedelem 10 legnagyobb szereplőjének rangsorát.
Így készítsd fel a webshopod a Black Fridayre
-
Rekord mértékű vásárlás, felfokozott várakozás és heves utózöngék – évről évre hasonló reakciók jellemzik a Black Fridayt. Megnéztük, hogy vélekedtek a vásárlók tavaly és idén a kampányokról és a kereskedőkről.