Skip to content

kereső

Új keresőeszközt fejlesztett a Google webshopok számára
-
A Retail Search névre hallgató, mesterséges intelligencia-alapú eszköz az oldal keresőjébe integrálható, és már világszerte elérhető.
Gartner nemzetközi elismerésben részesült a Prefixbox szemantikus termékkereső motorja
-
A magyar Prefixbox szemantikus keresőmotorja és termékkereső moduljai kiemelt szolgáltatói elismerést kaptak a most megjelent Gartner 2021 Market Guide for Digital Commerce Search tanulmányban.
Így segítheti a SERP a hatékony tartalommarketinget
-
A találati listák lehetőségeinek kihasználásával és jól kigondolt stratégiával több forgalmat irányíthatunk az oldalunkra, ahol a felhasználók rendszeres vásárlókká válhatnak.
Ötletek egy felhasználóbarát keresőmezőhöz
-
A keresés és az ehhez kapcsolódó autocomplete alapvető funkciók, az viszont már kevésbé egyértelmű, hogy hogyan könnyíthetjük meg ezek segítségével a felhasználó vásárlási folyamatát és navigációját az oldalon.
Magyar siker a Gartner 2019-es webáruház keresőkkel foglalkozó piackutatásában
-
A magyar Prefixbox kiemelt szolgáltatói elismerést kapott a Gartner 2019-es webáruház keresőkkel foglalkozó piackutatásában.
Megszűnik a Google Site Search, a kínált alternatíva pedig kockázatokat rejt
-
A Google leállította a Site Search szolgáltatását, az alternatíva pedig, amelyet helyette kínálnak, kifejezetten káros is lehet azok számára, akik azt változatlan formában szeretnék alkalmazni.
10 javaslat a webáruház kereső mezőjének optimalizálására
-
Hiba lenne lebecsülni a webáruházon belüli keresés szerepét: egyes termékkategóriák esetében akár bevétel 80%-a is származhat a keresőt használó látogatóktól.
10 javaslat a webáruház kereső mezőjének optimalizálására
-
A keresési funkció 10 egyszerűen elvégezhető optimalizációs lépésével mérhető, és jól látható eredményeket érhetünk el az online értékesítésben.