Skip to content

kereső

430657205_747279844137465_6173483287872790923_n
-
A pontos cím valójában úgy hangozna, hogy 'Jön az armageddon - a Google egyszerre indít több algoritmusfrissítést, köztük egy Core, egy Hasznos Tartalom és több Spam update-et is'. De ez így - még ha kimerítően pontos is -  túl hosszú lenne.
ai-dont-like-cookies
-
A Mesterséges Intelligencia (AI) mostanra elérkezett arra a pontra, hogy mindenki által használható és megérthető szolgáltatásként jelent meg a piacon. A 2024-es év sem ígérkezik kevésbé izgalmasnak - vagy éppen könnyebbnek - a tavalyinál.
goliat
-
A keresőoptimalizáló a kulcs ahhoz, hogy például egy műszaki termékekre profilozott, kkv méretű online webáruház olyan költséghatékonyan és eredményesen érje el a potenciális ügyfeleit, hogy felvehesse a versenyt akár a legnagyobb piaci szereplőkkel is.
Új keresőeszközt fejlesztett a Google webshopok számára
-
A Retail Search névre hallgató, mesterséges intelligencia-alapú eszköz az oldal keresőjébe integrálható, és már világszerte elérhető.
Gartner nemzetközi elismerésben részesült a Prefixbox szemantikus termékkereső motorja
-
A magyar Prefixbox szemantikus keresőmotorja és termékkereső moduljai kiemelt szolgáltatói elismerést kaptak a most megjelent Gartner 2021 Market Guide for Digital Commerce Search tanulmányban.
Így segítheti a SERP a hatékony tartalommarketinget
-
A találati listák lehetőségeinek kihasználásával és jól kigondolt stratégiával több forgalmat irányíthatunk az oldalunkra, ahol a felhasználók rendszeres vásárlókká válhatnak.
Ötletek egy felhasználóbarát keresőmezőhöz
-
A keresés és az ehhez kapcsolódó autocomplete alapvető funkciók, az viszont már kevésbé egyértelmű, hogy hogyan könnyíthetjük meg ezek segítségével a felhasználó vásárlási folyamatát és navigációját az oldalon.
Magyar siker a Gartner 2019-es webáruház keresőkkel foglalkozó piackutatásában
-
A magyar Prefixbox kiemelt szolgáltatói elismerést kapott a Gartner 2019-es webáruház keresőkkel foglalkozó piackutatásában.
Megszűnik a Google Site Search, a kínált alternatíva pedig kockázatokat rejt
-
A Google leállította a Site Search szolgáltatását, az alternatíva pedig, amelyet helyette kínálnak, kifejezetten káros is lehet azok számára, akik azt változatlan formában szeretnék alkalmazni.
10 javaslat a webáruház kereső mezőjének optimalizálására
-
Hiba lenne lebecsülni a webáruházon belüli keresés szerepét: egyes termékkategóriák esetében akár bevétel 80%-a is származhat a keresőt használó látogatóktól.