Skip to content

interjú

ipsits-anita_krea01
-
Az ételérzékenységgel küzdők, de a tudatos étrend kialakításához támpontokat keresők is remek alapot találnak Ipsits Anitánál. A Szafi Product társtulajdonosát és ügyvezetőjét  a motivációiról, de a kudarcairól is kérdeztük.
fürjes_adam_krea01
-
A vásárlói visszajelzések átírták a korábbi ügyfélkiszolgálói, fejlesztési gyakorlatokat a Rossmannál, a kiszállítás minősége pedig akkor is meghatározó, ha közben már a csomagautomatákba is muszáj bejutni. Fürjes Ádámot, a magyarországi  Rossmann webshop vezetőjét kérdeztük.
Csányi Zoltán Sztípity Róbert
-
Mitől lehet erősebb egyes országok vállalkozóinak hajlandósága a külpiacokra lépéshez, milyen nehézségekkel szembesül egy hazai e-kereskedő a visegrádi országok mezőnyében, és a jelenlegi helyzetben mi lehet az titka a jó üzletnek? Interjú Csányi Zoltánnal és Sztípity Róberttel.
Csányi Zoltán Sztípity Róbert
-
Sztípity Róberttel, a ShopBulider alapítójával, és Csányi Zoltánnal, a Dressa vezetőjével beszélgettünk saját történetükről, délvidéki mentalitásról, és arról, hogy ha most kellene, belekezdenének-e újra az egészbe.
Webshop-hosting: kihívások az ünnepi szezonban
-
A Rackforest vezetőjét, Nabil Atiyehet kérdeztük arról, milyen webshop-specifikus igények vannak, és mire figyeljünk oda az üzemeltetésnél, különösen a kiemelt időszakokban.
A Lumenet kizárólag az online értékesítésre koncentrál a jövőben
-
Végleg az online térbe költözik Magyarország egyik vezető világítástechnikai kereskedője: több évtizednyi hagyományos kis- és nagykereskedelmi tevékenység után kizárólag online szolgálja ki a jövőben vevőit a Lumenet.
“Az Extreme Digital a csúcson hagyta abba, egy nagyon szép sikertörténet koronázódott meg”
-
A hazai e-kereskedelem egyik legnagyobb zászlóshajója, az Extreme Digital itthon megszűnt önálló márkaként működni. Az okokról és a folytatásról Várkonyi Balázzsal, a brand társalapító-ügyvezetőjével beszélgettünk.
Az Év Webshopja - Complexpress
-
Az Év Webshopja verseny legfontosabb ismérveiről és az aktuális tudnivalókról Rácz Péterrel, a megmérettetés mögött álló Complexpress Logisztika Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk.