Skip to content

https

Mi az a HSTS, és hogyan segíthet a SEO-ban?
-
A HSTS nem csak tovább növeli a webhely biztonságát, de gyorsabbá is teszi a webhelyet, ez a kettő pedig kiemelten fontos rangsorolási tényező a böngészők számára. Így használd!
Újabb kötelező biztonsági elem a webáruházaknak?
-
Verziófrissítés után a Thawte, VeriSign, Equifax, GeoTrust és RapidSSL által kiállított tanúsítványt használó weboldalakon hibaüzenetet fog megjeleníteni a Chrome látogatók számára.
5+1 tartalmi SEO trend 2023-ban
-
Az összetett keresőoptimalizálási folyamatnak is van pár alapvető lépése, ami könnyen és gyorsan alkalmazható.
Felkészültél az idei változásokra?
-
A Kosárérték kutatása alapján a magyar webáruházak 84%-a mobil eszközökre megfelelően optimalizált, azonban csupán 52%-a biztonságos. A Google idei változásai jelentős hatással lesznek a rangsorolási algoritmusokra, ezáltal webshopok forgalmára és eredményére is.
Júliusban a magyar webshopok közel felére kerülhet ki a "nem biztonságos" figyelmeztetés
-
A magyar webáruházak közel fele nem teljesíti a biztonságos adattovábbítással kapcsolatos követelményeket. Ezeket a webshopokat figyelmeztetéssel jeleníti meg júliustól a Chrome.
Újabb kötelező biztonsági elem a webáruházaknak?
-
Egy webáruház létrehozása és üzemeltetése során a vásárlók kényelme mellett a biztonságérzetükre is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, a Google pedig igyekszik ezt a törekvést az elmúlt időszakban több oldalról is megerősíteni.