Skip to content

Ecommerce Hungary

Hullámvasúton az e-kereskedők és a logisztikai szereplők
-
Az Ecommerce Hungary májusi kerekasztal beszélgetésén logisztikai szakértők értékelték a szektor helyzetét a jelenlegi, nehéz körülmények között.
Ecommerce Hungary
-
Két nagy eseményen is részt vehetnek a hazai e-kereskedők és az őket támogató szolgáltatók a következő hónapokban: az Ecommerce Hungary Egyesület (ECH) idén is megrendezi a Magyar E-kereskedelem Napját, valamint a 19. Ecommerce Hungary Konferenciát.
Ecommerce Hungary Nagydíj a hazai e-kereskedelmi szektor legjobbjainak
-
Nagydíjat alapított az Ecommerce Hungary Egyesület, a jelölési, illetve pályázati felhívás pár napja látott napvilágot. A részletekről kérdeztük Bőgel Györgyöt, az egyesület elnökét.
fullfilment_krea01
-
A tevékenységek kiszervezése több évtizedes jelenség, sokan foglalkoznak vele, gazdag irodalma van. Ezt a cikket az „alapok alapjának”, az értékteremtés problémájának szenteljük.
A fogyasztónak és a kereskedőknek is nehézséget okoz az árazási káosz
-
Az Ecommerce Hungary rendezvényén a sötét mintázatok alkalmazásáról, a helytelen üzleti gyakorlatokról és ezek elkerüléséről volt szó.
Már készülnek a boltok az ünnepi áruhiányra, de nem lehet mindenre felkészülni
-
Idén karácsonykor is rendelkezésre állnak a magyar e-kereskedelem képviselői, amennyiben ajándékok cseréjéről, visszaváltásáról van szó – írja közleményében az Ecommerce Hungary.
Black Friday 2022: Az Ecommerce Hungary óvatosságra int
-
Az e-kereskedelmi szektor legnagyobb hazai szervezete szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a novemberi akciók remek lehetőségeket kínálnak, de ebben az időszakban is csak tudatosan érdemes vásárolni.
Ecommerce Hungary
-
A hazai e-kereskedőket segítő szervezet egyik vezető tisztségviselőjét kérdeztük a jelenlegi helyzetről és az e-kereskedelem további kilátásairól.