Skip to content

chatbot

Válasz a ChatGPT-re: jön a Google Sparrow
-
Hamarosan komoly fordulat jöhet a mesterséges intelligencia általunk is megismerhető ágában: a Google mesterséges intelligenciával foglalkozó részlegénél, a DeepMindnál fontolgatják, hogy már idén kiadják a ChatGPT riválisát.
Így erősíti a Decathlon ügyfélszolgálatát a Bobblo chatbot rendszer
-
A piacvezető sportszer-kereskedő így tudta automatizált megoldásokkal ellensúlyozni a járványhelyzet miatt ránehezedő egyre nagyobb terhelést - úgy, hogy közben még javult is az ügyfélszolgálat megítélése.
Átalakítják a chatbotok működését a Messenger most bevezetett korlátozásai
-
A legnagyobb közösségimédia-platform december elején jelentette be fejlesztői blogján, hogy az EU adatvédelmi rendeletének megfelelően a Messenger számos funkciójával kapcsolatos korlátozást vezet be.
Conversational marketing - tényleg működik ez a modell?
-
A kétirányú kommunikációra épülő, mesterséges intelligenciát is használó conversational marketing módszerét egyre több cég alkalmazza, ami a technológia fejlődésével a közeljövőben jelentős szerepet tölthet be az e-kereskedelem területén is.
Chatbotból is megárthat a sok
-
A chatbotok alkalmazása számtalan előnnyel jár, de vajon alkalmasak-e az emberi kommunikáció teljes kiváltására? Hol érdemes meghúzni a határt?
Átalakítják a chatbotok működését a Messenger most bevezetett korlátozásai
-
A kisvállalkozások számára sem elérhetetlen a chatbot használata. Rengeteg költséghatékony, dobozos megoldás létezik, amelyek bizonyítottan növelik az online konverziókat. Nézzük, mit szeretnek legjobban a felhasználók!
Chatbot bukások és tanulságok
-
A chatbotok létjogosultságát már nem szoktuk megkérdőjelezni, azonban alkalmazásuk módját már annál inkább. Nézzünk néhány elrettentő és jó példát használatukra!
ember-kozpontu-ertekesitsei-technikak
-
Az e-kereskedelemben a személyes vásárlási élmény megteremtésére az egyik legnagyobb kihívás. Bemutatjuk a legnépszerűbb módszereket és a várható trendeket.
Csak nyerhetsz velük: az e-kereskedelmi chatbotok 7 fontos előnye
-
Ma már nagyon sokféle költséghatékony chat megoldás közül választhatunk, de vajon mire érdemes figyelni a döntésnél?
Black Friday social media
-
Mindenki csak az árakkal foglalkozik, de szeretnél kitűnni a tömegből? Mutatunk pár tippet, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a közösségi média felületekből a Black Friday kampányod során.