Skip to content

biztonság

430620622_1064056504686542_4212922892354500716_n
-
Az, hogy az AI apokalipszis lovasai végig vágtatnak-e a horizonton, ma még kérdés. De, hogy a falra festésük remekül megy, annyi szent.
Építsünk bizalmat online!
-
A leendő ügyfelek bizalmának elnyerése az egyik legfontosabb feladat, viszont egyáltalán nem egyszerű, főleg személyes interakció nélkül.
8 mód, hogy biztonságosabbnak érezzék a weboldalad
-
Ha az ember belép egy áruházba - mondjuk egy bevásárlóközpontban -, rövid idő alatt eldől, hogy elég biztonságosnak érzi-e a közeget ahhoz, hogy vásároljon. Amikor viszont webáruházban vásárol, ezen fontos tényezők nem, vagy másként játszanak szerepet. Vagyis egyéb eszközöket kell bevetni, hogy a vevő eléggé biztonságban érezze magát ahhoz, hogy megadja személyes és fizetési adatait, egyáltalán hajlandó legyen megbízni abban, hogy megkapja a megrendelt árut.
Kritikus hiba lehet a Magento Paypal fizetési moduljában
-
Egy jelentés szerint a beágyazott fizetési opciót kihasználva tömegével tesztelhetők a lopott kártyaadatok a Magento alapú webáruházakban.
Webgalamb sérülékenység: a fejlesztő szerint biztonságos a rendszer
-
Január elején a Webgalamb hírlevélküldő szoftver egy sérülékenységi lista miatt került a figyelem központjába. A fejlesztők szerint túlzó pánikkeltés történt.
Újabb kötelező biztonsági elem a webáruházaknak?
-
Verziófrissítés után a Thawte, VeriSign, Equifax, GeoTrust és RapidSSL által kiállított tanúsítványt használó weboldalakon hibaüzenetet fog megjeleníteni a Chrome látogatók számára.
Felkészültél az idei változásokra?
-
A Kosárérték kutatása alapján a magyar webáruházak 84%-a mobil eszközökre megfelelően optimalizált, azonban csupán 52%-a biztonságos. A Google idei változásai jelentős hatással lesznek a rangsorolási algoritmusokra, ezáltal webshopok forgalmára és eredményére is.
A húsvét az új karácsony - tapasztalatok nagyvállalati szemszögből
-
Az elmúlt hat év alatt megtízszereződött a hazai online fizetési piac, azonban még van hová bővülnie a területnek, amihez szükség van a tudatosság növelésére: a közhiedelemmel ellentétben a bankkártyás fizetés biztonságosabb a készpénznél is.
Júliusban a magyar webshopok közel felére kerülhet ki a "nem biztonságos" figyelmeztetés
-
A magyar webáruházak közel fele nem teljesíti a biztonságos adattovábbítással kapcsolatos követelményeket. Ezeket a webshopokat figyelmeztetéssel jeleníti meg júliustól a Chrome.
Az EU felveszi a harcot a csomagolási hulladékkal
-
Az Európai Bizottság új szabályokat fogadott el az üzletekben bankkártyával és az online végrehajtott elektronikus fizetések biztonságosabbá tétele, és a felhasználók bizalmas pénzügyi adatainak védelme érdekében.