Szesztay Péter

Szesztay Péter bp digital

Online marketing szakember, a BP Digital SEO ügynökség társtulajdonosa és ügyvezetője. Szakértő csapatával startupoknak, valamint közép- és nagyvállalatoknak segít növekedni online marketing eszközökkel.

Egyetemi évei alatt kezdett el saját vállalkozások építésével foglalkozni, amely meglepően hamar nemzetközi sikereket hozott. A MiniBrake startup társalapítójaként részt vett az egyik első hazai crowdfunding kampány felállításában és lebonyolításában, melynek eredményeképp végül sikerült a termék gyártási és értékesítési jogát licencbe adni egy globális vállalatnak. Ezután a Proda névre keresztelt e-commerce vállalkozás építése során ismerkedett meg mélyebben az online marketing szakmával – először operatív megvalósítóként, később az online marketing csapat vezetőjeként. A 2016-ban indult BP Digital társalapítója, ahol 2017 óta az ügyvezetői feladatokat látja el.

Az online marketing mellett vállalkozás- és üzletfejlesztéssel foglalkozik – a Hiventures kockázati tőkealap mentoraként segíti innovatív vállalkozások fejlődését.

mm
Kosárérték

E-kereskedelmi magazin - hasznos információk kezdő, haladó és profi e-kereskedőknek.

Üzenet a szerzőnek

Kérdésed van?
Hozzászólnál?

Vedd fel a kapcsolatot a szerzővel, várjuk az üzenetedet!