A CP Contact tanácsadó cég alapítója a hazai fogyasztóvédelem ismert szakembere, vezette a PSZÁF fogyasztóvédelmi igazgatóságát, volt Utasjogi Biztos, éveket dolgozott a fogyasztóvédelmi hatóságnál. Az e-kereskedelem számos szereplőjét segíti fogyasztóvédelmi auditokkal és panaszkezelési tanácsokkal.

A CP Contact Kft. hazai tulajdonú üzletviteli tanácsadó cég, mely elsősorban a hazai jogszabályoknak (fogyasztóvédelem, kereskedelem, adatvédelem, és reklámjog) való megfelelés érdekében készíti fel a vállalkozásokat. Oktatás, audit, folyamatfejlesztés segítségével előzetesen készítik fel a vállalkozásokat, vagy hatósági eljárás, bírság esetén ajánlanak gyors és hatékony megoldásokat. Fogyasztóvédelmi referensek képzésével, illetve rövidebb és hosszabb előadások, tréningek szervezésével is foglalkoznak.

Alapítója a Panaszkezelő.hu start up vállalkozásnak, melynek célja a kiskereskedők és szolgáltatók panaszkezelési hatékonyságának és jogszerűségének a fejlesztése. A Panaszkezelő.hu olyan online panaszkezelő rendszer, amellyel kifejezetten a magyar fogyasztóvédelmi jogszabályi környezetre fejlesztett, hibátlan e-jegyzőkönyveket készíthetünk, különösebb fogyasztóvédelmi tudás nélkül. Az e-mailben kiküldhető jegyzőkönyvek, a tárolt panaszok statisztikai elemzése, a panaszkezelés körültekintő végigvezetését támogató folyamat mind azt célozzák, hogy a webáruház elkerülhesse a fogyasztóvédelmi bírságot, panaszos vevőit pedig akár visszatérő vásárlókként üdvözölhesse.

Siklósi Máté számos konferencia, meetup és akadémia előadója, az e-kereskedelmet illetően jellemzően az alábbi témákban:

  • Szabályosság és e-kereskedelem: miért büntet a hatóság?
  • Fogyasztóvédelmi audit webáruházakban;
  • Hogyan hozhat ügyfelet a panaszkezelés?
  • Hirdetések, reklámok és értékesítési szövegek problémái: melyik állításunk lesz megtévesztő?

Szabadidejét családjával tölti, túrázik, illetve vitorlázik, ez utóbbival összefüggésben a TVSK elnöke, valamint a vitorlás szövetség elnökségi tagja is.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/m%C3%A1t%C3%A9-sikl%C3%B3si-15633a17/

Siklósi Máté cikkei: