Ecommerce manager az ANDA Present Kft.-nél. Több mint 10 éve foglalkozik online termékekkel, projektekkel.

2006-ban végzett villamosmérnökként Veszprémben, majd ugyanitt tett minőségbiztosítási szakmérnöki vizsgát. Executive MBA for IT diplomát szerzett 2019-ben a budapesti Metropolitan Egyetemen.

2010-ben fordult az online kereskedelem felé szolgáltatói felület létrehozásával és egy gyerekcipő webáruház vezetésével, ahol rengeteg tapasztaltot szerzett. 2015-ben új kihívásokat keresve a Virgo System Kft.-hez csatlakozott, és a cég ügyfeleinek segített online platformok, webáruházak létrehozásában mint Senior Product Owner. A céget több meetup-on is képviselte színes előadásokkal.

2019-től az ANDA Present Kft. ecommerce manager-e. A vállalat a promóciós és reklámtárgyak piacán van jelen mint B2B kereskedő, 10 portállal, több mint 40 országban.
A webáruház kapcsán feladata az új fejlesztésekhez kapcsolódó folyamatok, logikák kialakítása és a fejlesztések levezénylése, a kapcsolódó társterületek támogatása. Célja az optimalizáció, automatizálás és a piaci növekedést segítő megoldások implementálása.
A folyamatok állandó fejlesztésében, a jó csapatmunkában, folyamatos képzésekben, megfelelő dokumentációban és az őszinte kommunikációban hisz.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/tamasgaal/