Skip to content

piactér

DAC7: itthon is kötelező az adatszolgáltatás a platformok számára
-
Az adminisztratív együttműködésről szóló uniós direktíva, a DAC7 értelmében a hazai piactereknek és szolgáltatásközvetítőknek is adatokat kell szolgáltatniuk partnereik tevékenységéről.
Az Árukereső és a Mastercard együttműködése még jobban összekapcsolja a fogyasztókat a kereskedőkkel
-
Az Árukereső és a Mastercard legújabb együttműködése rugalmasabb, könnyedebb és hatékonyabb élményt kínál a „kassza” mindkét oldalán.
A Shopifiy általános, egész piactérre kiterjedő keresést tesztel
-
A keresés a Shopify teljes adatbázisában egyelőre csak néhány kiválasztott felhasználó számára elérhető, akik a cég applikációját használják vásárlásra.
Németországon keresztül hódítja meg Európát a török Trendyol
-
Németországban elindul a Trendyol, a törökországi vezető e-kereskedelmi platform. A cég számára ez jelenti az első piacot Törökországon kívül, valamint belépését Európába.
Külföldre nyitnál? Ezek a legértékesebb piacok
-
A Digital Commerce 360 szerint az online piactereken (például Amazonon, Alibabán) történő értékesítés a globális e-kereskedelem 67%-át teszi ki.
Piactérré alakítja webáruházait a MediaMarkt
-
Piactérként folytatná online terjeszkedését a klasszikus áruházláncból omnichannel kereskedővé vált műszakicikk-forgalmazó.
Megállapodott a Gazdasági Versenyhivatallal az eMAG
-
A Magyarországon termékeket előállító vállalkozások, non-profit szervezetek és gyártók, kézművesek jutalékmentesen értékesíthetik termékeiket az eMAG Marketplace-en.
decathlon-01
-
A piactér modellen keresztül értékesített termékek már a belga forgalom 8,5%-át teszik ki, a következő 5 évben összességében több mint egymilliárd eurós bevételt várnak az új működési módtól a francia cégnél.