Skip to content

kutatás

appy_krea01
-
Kétnapos workshopon designercsapatok és hátrányos helyzetű gyermekeket és családjaikat támogató hazai civilszervezetek dolgoznak majd együtt, hogy hasznosítsák a tervezői gondolkodásmódot társadalmi problémák megoldására is. Ez lesz az első Social Design Jam.
Reacty Digital: ezt gondoljuk itthon a mesterséges intelligenciáról
-
A felnőtt lakosság többsége hallott már a mesterséges intelligencia fogalmáról, ismertségben az önvezető járművek, használatban a videójátékok állnak az élen – derült ki a Reacty Digital felméréséből.
Együttműködésre lép a GKID és a Mastercard:
-
2023-tól az e-kereskedelmet immár 10 éve kutató GKID a Mastercarddal közösen vizsgálja a teljes digitális kereskedelmi ökoszisztémát, melynek részeként három fordulóban elkészítik Magyarország egyik legátfogóbb e-kereskedelmi kutatását.
használtcikk
-
A magyarok 77%-a nyitott arra, hogy használt terméket vásároljon, és 64%-uk már vett is ilyen terméket a világhálón – mutatják a Shoptet friss reprezentatív kutatásának adatai, amelyet a március 18-ai Újrahasznosítási Világnap alkalmából készített.
Mennyire lehet eredményes az e-kereskedelem változó környezetben?
-
Milyen stratégiát folytatnak az e-kereskedők 2023-ban, mik a legfőbb nehézségeik és mit változtattak a jelenlegi helyzetben? Kutatási összefoglalónkból többek közt ez is kiderül.
felmérés2023
-
Az Aucante szállítmányozási vállalatcsoport készíttetett egy reprezentatív felmérést az e-kereskedelmet érintő kihívásokról a 2023-as évre vonatkozóan. Összefoglaltuk a kutatás legfőbb megállapításait.
Árukereső.hu: egyre népszerűbb Valentin-nap a régióban és itthon is
-
Az Árukereső.hu és anyavállalata, a Heureka Group legújabb kutatása szerint 2023 lehet az az év, amikor a magyar embereket jobban foglalkoztatja a Valentin-nap, mint valaha.
eMAG-GKID: Nem terveznek kevesebbet költeni a magyar online vásárlók
-
Átlagosan 21 alkalommal vásárolnak online a magyarok, a legaktívabb a 30 éves korosztály. Műszaki cikkeket egyre inkább csak az interneten rendelünk, az élelmiszereket viszont még mindig személyesen szerezzük be.
2022-es nemzetközi e-kereskedelmi trendek: mi működött és mi nem?
-
A év végi számvetéshez jó kiindulópont az Ecommerce Fuel 2022-es nemzetközi trendkutatása, mert az eredményei segítenek kicsit kívülről látni mindazt, amire a napi taposómalomban nem igazán jut időnk.
A megfelelő termékleírás és a fenntarthatóság egyre fontosabb
-
Az Ecommerce News Europe által bemutatott kutatás szerint 11%-kal nőtt az előző évhez képest azoknak a válaszadóknak a száma, akik különösen fontosnak tartják a termékleírásokat az internetes vásárlás során.