Skip to content

GKI Digital

Digiméter: volna még hová fejlődni online értékesítésben
-
A növekedést hosszú távon gátolhatja, hogy nemzetközi terjeszkedése még gyerekcipőben jár - derül ki abból a kutatásból, amelyet a Digitális Kereskedelmi Szövetség (DKSZ) megbízásából a GKID készített.
Dinamika tekintetében 2016 óta a leggyengébb első féléves teljesítményét produkálta a belföldi online kiskereskedelem
-
32,4%-os éves növekedést követően 1203 milliárd forintos forgalommal zárta 2021-et a belföldi online kiskereskedelem.
Ecommerce Hungary: Elmaradtak a rekordok a karácsonyi szezonban
-
Az ország legnagyobb online vásárlási szakértőjeként működő Árukereső.hu és piackutató partnere, a GKI Digital immár hetedik éve vizsgálja a felnőtt lakosság karácsonyi ajándékvásárlási terveit, szokásait.
GKI Digital Árukereső.hu
-
Az online kiskereskedelem meg tudta tartani a lendületét, ráadásul a növekedés motorja továbbra is a rendelési gyakoriság növekedése– derül ki az Árukereső.hu és a GKI Digital legfrissebb Online Kiskereskedelmi Index jelentéséből.
GKI Digital
-
A lista élén több mint bruttó 130 milliárd forintos online forgalommal az immár közös, magyar központú cégcsoportként működő eMAG-Extreme Digital végzett.
GKI Digital Árukereső.hu
-
A GKI Digital és az Árukereső.hu legfrissebb közös kutatása szerint 2020-ban a belföldi online kiskereskedelmi forgalom 45%-os rekord bővülést követően 909 milliárd forintos forgalmat bonyolított.
GKI Digital
-
Bár még bő egy hónap hátra van 2020-ból, az mostanra már egyértelműen kijelenthető, hogy az online piac lett az egyik nyertese a koronavírus-járványnak.
GKI Digital
-
Az online kiskereskedők az idei év első félévében bruttó 355,1 milliárd forint forgalmat könyvelhettek el. A trendekről Madar Norberttel, a GKI Digital vezető tanácsadójával beszélgettünk.
GKI Digital
-
2019-hez képest 34%-kal többet, csaknem bruttó 188 milliárd forintot költöttünk online vásárlásra április, május és június során, miközben sok vállalkozás „növesztett” hirtelen internetes lábat.
A koronavírus nyertese?! – lendületben az e-kereskedelem - GKI Digital
-
Az új vásárlók megjelenése és a karácsonyi szezont idéző csomagszámok vajon meddig tartják lendületben az e-kereskedelmi piacot és hogyan reagáltak a helyzetre a kereskedők? – ezekkel a kérdésekkel foglalkozik a GKI Digital friss online kiskereskedelmi gyorsjelentése.