Shoprenter

Return to Directory
Shoprenter
Featured
Shoprenter

About

4028 Debrecen, Kassai út 129.

+36 1 234 5012


info@shoprenter.hu

A Shoprenter Magyarország piacvezető e-kereskedelmi platformja. Egy teljes ökoszisztémát biztosítunk több mint 5000 webáruház számára. Ez magába foglalja a webáruház motort, SEO szolgáltatásokat, szakértői hálózatunkat, telepíthető alkalmazásokat, és Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciáját, az Ecommerce Expo-t is. Ennek az ökoszisztémának köszönhetően a webáruház elindításától kezdve a növekedésen át a piacvezetővé válásig kísérjük az e-kereskedőket.

Szolgáltatások
Webáruház bérlés

Egy olyan webshop motort biztosítunk, amellyel pár kattintással, könnyedén lehet webáruházat indítani. Bérelhető rendszerünk által a webáruház a legkorszerűbb technikai háttérrel fog rendelkezni és mindez felhasználóbarát, könnyen kezelhető módon van biztosítva ügyfeleinknek.
Webáruház költöztetés

Már meglévő, más rendszerben működő webáruházakat csapatunk hatékonyan és gördülékenyen tudja átmigrálni a Shoprenter rendszerébe, ezáltal Magyarország piacvezető rendszerében tudnak sikeres e-kereskedelmi vállalkozássá fejlődni.
Shoprenter alkalmazások

A pár kattintással telepíthető alkalmazásaink segítségével új távlatokat nyitunk a rendszer személyre szabását illetően. Segítségükkel még hatékonyabban működtethető a webáruház, ezzel a tulajdonos a bevétel növelésére koncentrálhat.
Shoprenter szakértők

A Shoprenter Szakértői portálján keresztül biztosítjuk a legjobb magyar e-kereskedelmi szakemberek listáját, akik segíthetnek a sikeres webáruház létrehozásában és működtetésében különböző területeken: webáruház üzemeltetés, egyedi design, jog és könyvelés, termékfotózás, marketing és fejlesztés.
SEO elemzés és keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálási szolgáltatásaink az alap szintű megoldásoktól egészen a professzionális beállításokig terjednek, természetesen egytől egyig speciálisan webáruházak számára. SEO csomagjainkat személyre szabottan, az optimalizálandó webáruház igényeihez igazodva állítjuk össze.
Oktatóanyagok

Különféle tudásanyagainkkal, online és offline tréningjeinkkel a legkorszerűbb tudást adjuk át minden ügyfelünknek, hogy valóban sikerre vihessék online vállalkozásukat. Mi minden segítséget megadunk annak érdekében, hogy egy profi és folyamatosan növekvő webáruház tulajdonosa lehessen minden ügyfelünk.

 

Képgaléria
Kapcsolódó cikkek
Mindent a bérelhető webáruházrendszerekről

Mindent a bérelhető webáruház-rendszerekről

Webáruházat indítani ma már szinte gyerekjáték. Hogyan működnek a bérelt webáruházak, és mit érdemes tudni róluk?

7 tipp a weboldalad javításához az E-A-T irányelvekkel összhangban

A webáruházak 73%-a ért el forgalomnövekedést az elmúlt évben

A ShopRenter immáron 13. alkalommal rendezte meg a Nagy Webáruház Felmérést a hazai webáruház-tulajdonosok közreműködésével.

Contact

Overview
Images