Boxy

boxy

A Boxy webáruházak és e-kereskedők számára nyújt prémium minőségű kiszervezett raktári logisztikai szolgáltatásokat.

Continue reading

Mergado

A Mergado küldetése, hogy segítsen az e‑kereskedőknek és a marketingeseknek a profit növelésében mindenféle hirdetési csatornán, az árösszehasonlító vásárlási oldalakon, a marketplaceken és a közösségi hálózatokon keresztül az affiliate-hálózatokig.

Continue reading

Extramarket

Az Extramarket egy marketplace weboldal, ahol szerződött partnerek termékeit értékesítik jutalék ellenében. Minden nap 3-6 db termék kerül ki akciós áron a kínálatukba, amely 72-óráig érhető el a vásárlók számára ezen a kedvezményes áron, utána emelkedik az ára.
Ezzel a módszerrel impulzus alapú vásárlásra ösztönzik a vevőket. A náluk regisztrált webshopoknak csak az eladott termékek után kell fizetniük 10-20% jutalékot, attól függően, hogy milyen termékről van szó, és milyen árréssel sikerül értékesíteni azt.

Continue reading

OTP Bank

Az OTP Bank Online Áruhitel szolgáltatása segítségével ügyfelei gyorsan, egyszerűen és kényelmesen, az otthonukból vásárolhatják meg az általuk a webáruházban kiválasztott terméket.

Continue reading

Barion Smart Gateway

A Barion Payment Zrt. elektronikuspénz kibocsátó intézményként jelenleg 5 országban nyújtja online Smart Gateway fizetési szolgáltatásait az általános online bolti kifizetésektől a speciális fizetési szolgáltatásokig (pl. befoglalás, ismétlődő fizetés, marketplace)

Continue reading

MBH Bank

Az MBH és MKB SZÉP Kártyabirtokosok akkor tudnak egy adott szálláshelyen, vendéglátó- vagy szabadidős szolgáltatónál MBH és MKB SZÉP kártyájukkal fizetni, ha a szolgáltató előzőleg kártyaelfogadó szerződést kötött a SZÉP Kártyát kibocsátó MBH Bank Nyrt.-vel (korábban MKB Bank Nyrt).

Continue reading