Mergado

A Mergado küldetése, hogy segítsen az e‑kereskedőknek és a marketingeseknek a profit növelésében mindenféle hirdetési csatornán, az árösszehasonlító vásárlási oldalakon, a marketplaceken és a közösségi hálózatokon keresztül az affiliate-hálózatokig.

Continue reading

Extramarket

Az Extramarket egy marketplace weboldal, ahol szerződött partnerek termékeit értékesítik jutalék ellenében. Minden nap 3-6 db termék kerül ki akciós áron a kínálatukba, amely 72-óráig érhető el a vásárlók számára ezen a kedvezményes áron, utána emelkedik az ára.
Ezzel a módszerrel impulzus alapú vásárlásra ösztönzik a vevőket. A náluk regisztrált webshopoknak csak az eladott termékek után kell fizetniük 10-20% jutalékot, attól függően, hogy milyen termékről van szó, és milyen árréssel sikerül értékesíteni azt.

Continue reading

OTP Bank

Az OTP Bank Online Áruhitel szolgáltatása segítségével ügyfelei gyorsan, egyszerűen és kényelmesen, az otthonukból vásárolhatják meg az általuk a webáruházban kiválasztott terméket.

Continue reading

Barion Smart Gateway

A Barion Payment Zrt. elektronikuspénz kibocsátó intézményként jelenleg 5 országban nyújtja online Smart Gateway fizetési szolgáltatásait az általános online bolti kifizetésektől a speciális fizetési szolgáltatásokig (pl. befoglalás, ismétlődő fizetés, marketplace)

Continue reading

MBH Bank

Az MBH és MKB SZÉP Kártyabirtokosok akkor tudnak egy adott szálláshelyen, vendéglátó- vagy szabadidős szolgáltatónál MBH és MKB SZÉP kártyájukkal fizetni, ha a szolgáltató előzőleg kártyaelfogadó szerződést kötött a SZÉP Kártyát kibocsátó MBH Bank Nyrt.-vel (korábban MKB Bank Nyrt).

Continue reading

Worldline

Megoldások minden iparág számára. A legjobb termékek megérdemlik a legjobb szolgáltatást, mert a minőség számít! Magyarországon 2009 óta van jelen a SIX Payment Services és mára több, mint 11.000 elégedett ügyfélnek nyújtunk fizikai és a virtuális bankkártya elfogadást az ország minden pontján.

Continue reading

Viva Wallet

A Viva Wallet a JP Morgan-hez tartozó európai bankkártya fizetési szolgáltató 24 országban. Magyarországon 2022-ben indult el online és fizikai kártyaelfogadás szolgáltatással.

Continue reading

Client Connect Média

Integrált média ügynökségként, több mint 20 éves tapasztalattal nyújtanak teljes körű szolgáltatást offline és online marketing területen egyaránt. 

Continue reading

Stratis

Stratis

1998 óta nyújtanak tanácsadási szolgáltatást, a hazai menedzsment és IT tanácsadási piac innovatív, vezető szereplői. Saját fejlesztésű mesterséges intelligencia megoldásuk, az A.N.I.T.A. (Artificial Neural-Intelligence Text Analyzer)

Continue reading