Skip to content

Barion Smart Gateway

Barion Smart Gateway
barion

A Barion Payment Zrt. elektronikuspénz kibocsátó intézményként jelenleg 5 országban nyújtja online Smart Gateway fizetési szolgáltatásait az általános online bolti kifizetésektől a speciális fizetési szolgáltatásokig (pl. befoglalás, ismétlődő fizetés, marketplace). A Barion egyedi kombinációja a legfejlettebb technológiának, a kiemelkedő felhasználói élménynek és egy olyan üzleti modellnek, mely az eladókat és a vevőket egyaránt jobban szolgálja.

A fizetések után a pénz a Barion által vezetett e-pénz számlán azonnal jóváíródik, mind a teljes összeg, mind a tranzakciós riportok azonnali időben elérhetővé válnak.

Mindezt alacsony tranzakciós költségek és 99,9% fölötti rendelkezésre állással. Az alacsony díjak a Barion Pixel teljes verziójának integrációjával tovább csökkenthetők, továbbá az így elérhető Barion Metrics részletes statisztikát nyújt a webshopoknak az oldal megtekintésektől a vásárlásokig, a regisztrációtól a fizetési módokig.

Barion tárcából bármely bankszámlára történő utalás tranzakciós illeték mentes, azaz a bankok által felszámított 0,3%-os tranzakciós illeték + utalási díjjal szemben a Barion tárcából indított utalások esetén 0,1% (min. 50Ft) a teljes költség, így további megtakarítások érhetőek el.

A Barion Smart Gateway használatával a vásárók bármilyen készülékről gördülékenyen fizethetnek, kijelzőmérettől, operációs rendszertől és böngészőtől függetlenül.

A bevezetés egyszerű, gyors és ingyenes. A Barion Smart Gateway integrálása akár 5 perc alatt elvégezhető a legtöbb nagyobb e-kereskedelmi platformhoz elérhető különféle plug-inoknak és library-knak (könyvtáraknak) köszönhetően.

Bővebb információ és segédlet fejlesztőknek a BIG FISH Payment Gateway oldalán.