A Virgo csoport alapító-tulajdonosa, stratégiai vezetője.
Mérnöki tanulmányai után barátaival 2000-ben alapította meg a Virgo Systems Kft-t. Kezdetben maga is szoftverfejlesztőként dolgozott, majd az első sikerek után a projektmenedzsment folyamatokat vette kézbe. 2007-től a vállalat kereskedelmi igazgatója, a Virgo csoport e-commerce üzletfejlesztési vezetője, az üzleti stratégiai tanácsadó SmartCommerce Consulting senior tanácsadó partnere. A Virgo Ventures alapító-társtulajdonosa, a technológiai inkubátor cég ügyfeleit startup tapasztalataival segíti.

A Virgo a hazai e-kereskedelmi piacon az Extreme Digital webshopjával alapozta meg elismertségét, amely a Építőanyag.hu-hoz, az Anda Presenthez és a Multi-vitamin.hu-hoz hasonlóan a Virgo saját fejlesztésű keretrendszerét, a Virgo Corbist használja. A vállalatot értékvezérelt agilis fejlesztési szemlélete és ügyfélélmény központú megközelítése különbözteti meg a versenytársaktól. Stratégiai partnerével, a SmartCommerce Consulting csapatával üzleti és stratégiai tanácsadással alapozza meg ügyfelei üzleti sikerét.

Teljes körű e-commerce szolgáltatás

Értékesítésközpontú, testreszabott megoldások az üzleti stratégia kialakításától a komplex e-kereskedelmi rendszerek fejleszéséig és üzemeltetéséig. Ismerd meg a lehetőségeid, várjuk üzeneted!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.