A Székely Legal alapító partnere. Közel 20 éves szakmai múlttal rendelkezik IT, távközlés, adatvédelem, elektronikus fizetések (fintech), e-kereskedelem jogi-és szabályozási területen.

Jelenleg független ügyvédként és tanácsadóként a technológiai szektor és az internetes vállalkozások jogi támogatására szakosodott Székely Legal alapítója, partnere és egyben a SzEK.org Szabályozási Munkacsoportjának vezetője.

2015 végéig 8 éven keresztül a Naspers csoport tagjainak (Vatera, PayU, OLX – korábban apród, Árukereső, Fashion Days, eMAG) jogi vezetőjeként dolgozott, de volt kormányzati tisztviselőként – a Miniszterelnökség E-Kormányzat Központ volt jogi vezetőjeként  – a kormányzati oldal tevékenységére is van rálátása.

Széles szakmai múltja részét képezi egy nagy állami vállalat 80 tagból álló társasági portfoliójának jogi menedzselése, egy nemzetközi ügyvédi irodában, a Lovells Budapestnél szerzett ügyvédi, és különböző technológiai vállalkozások (NNG, eTel, Novacom) in-house jogászaként szerzett vállalati tapasztalat.

1999-ben diplomázott az ELTE Jogi Karán, majd Maastrichtban a European Institute of Public Administration (Európai Közigazgatási Intézet) által fiatal közigazgatási vezetőknek biztosított képzésén és a Harvard Business School által a Naspers kiválasztott vezetőinek biztosított menedzsment képzéseken fejlesztette tudását.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/gergelyszekelyjd