Skip to content

marketing

Gamifikáció játékosítás
-
Ebben a cikkben áttekintjük a gamifikáció népszerű példáit, megismertetjük az oktalízis keretrendszerét, valamint megvizsgáljuk a gamifikáció helytelen alkalmazásának néhány lehetséges következményét.
greenwashing fast fashion
-
A greenwashing az a marketingtörekvés, amely olyan termékeket vagy szolgáltatásokat próbál fenntarthatónak beállítani, amelyek valójában nem ütik meg ennek a mércéjét. Ez a jelenség sajnos több különböző iparágban jelen van - ezek közé tartozik a divat is.
Pinterest
-
Az e-kereskedők és marketingesek gyakran figyelmen kívül hagyják a Pinterestet, a „vizuális felfedezőmotort”, pedig egy jól körülhatárolható réteget nagyon hatékonyan érhetünk el a segítségével.
“Küldetésemmé vált ezt a tudást átadni” - interjú Pálfi Évával, a B2W alapítójával
-
Ötéves a B2W Kommunikáció, ami mára sokkal több, mint egy ügynökség vagy fesztivál - mozgalommá nőtte ki magát. Ebből az alkalomból készítettünk interjút Pálfi Évával, aki az egészet kitalálta, és a mai napig töretlen lelkesedéssel és nem kevesebb sikerrel viszi.
ksrtk_23_01_16_01
-
Ha lassan is, de biztosan változik a digitális marketing világa: világszerte egyre jobban szigorodnak az adatok felhasználásának lehetőségei.
Digitális stratégia élesben III.: Így vágj neki az exportnak - Médiastratégia
-
A sikeres nemzetközi terjeszkedés digitális feltételeit bemutató cikksorozatunk harmadik részében azt járjuk körbe, hogyan lehet felépíteni működő digitális médiastratégiát egy külföldi piacon.
Az empátia az egyik legfontosabb tényező a vásárlók szerint
-
Az Econsultancy a közelmúltban tette közzé 2022-es kutatását, amely a cégek marketingterveiről és jövőbeni stratégiai kérdéseiről szól, az ügyfelek elvárásainak fényében.
Google Helpful Content Update: mik az eddigi tapasztalatok?
-
A technológiai óriás most egy Topics nevű hirdetéscélzási funkciót tesztel, amely megvédené a felhasználók adatait, és felváltaná a harmadik féltől származó nyomkövető cookie-kat.
A kriptovaluták után a marketing világát is meghódítja a blockchain
-
A blockchainről eddig leginkább a kriptovaluta rendszerek, például a Bitcoin kapcsán hallhattunk, azonban két nagy előnyét, a jobb átláthatóságot és adatbiztonságot a marketing területén is egyre több téren kamatoztathatjuk.
Öt trend, amely meghatározza a házhoz szállítás fejlődésének következő öt évét
-
Amikor webáruházat készülsz indítani, elsőre talán nem tűnik túl fontos kérdésnek a logisztikai háttér, de hidd el, rengeteg szempontra kell gondolni ezen a területen is, hogy igazán jól működjön a vállalkozásod.