Skip to content

fizetési élmény

SNBL_krea01
-
A “save now buy later” lényegében egy inverz hitelfelvétel: már a vásárlás előtt jóval, előre elkezdjük fizetni az áhított termék vagy szolgáltatás részleteit. Vagyis: előtakarékoskodunk. A malacperselynél azért az SNBL kicsit bonyolultabb.
A check-out gyorsasága a márkahűségnél is fontosabb
-
Az IDC közvéleménykutató a Paypal megbízásából öt nagy e-kereskedelmi piacon, az amerikai, az angol, az ausztrál, a német és a francia vásárlók körében végzett felmérést 2022 januárjában.
A regisztráció nélküli vásárlás lehetőségei és nehézségei
-
800 online kereskedő webáruházát vizsgálata alapján a checkout folyamatok 94%-a legalább 5 alapvető hibát tartalmaz, ami megnehezíti a vásárlást.
A FinTech már a részletfizetést is megújította
-
A Frontira idén is kiadta az éves Fizetési Élmény jelentését a Mastercard Magyarország támogatásával, egy tucat iparági szakértő és a BIG FISH Payment Gateway bevonásával. 
Még egyszerűbb és biztonságosabb fizetés Payment Request API-val
-
Rövid távon egészen biztosan versenyelőnyt szerezhetnek azok az e-kereskedelmi vállalkozások, amelyek időben lépnek, és a Payment Request API-val egyszerűsítik és biztonságosabbá teszik vevőik számára a fizetést.
A FinTech már a részletfizetést is megújította
-
Az online vásárlóközönség több mint felének frusztráló élmény a digitális térben történő vásárlás - derül ki a Frontìra Fizetési Élmény Riportjából.